• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.08.2024

20:18

Sramno ponašanje hrvatskog pevača: "Bebek je u stanju je da pljune u lice Srbije, a da onda dođe i pokupi zaradu od koncerta"!

Printscreen/RTS, ATA Images

Politika

Sramno ponašanje hrvatskog pevača: "Bebek je u stanju je da pljune u lice Srbije, a da onda dođe i pokupi zaradu od koncerta"!

Podeli vest

Sveopšta hajka koja se vodi protiv Srbije, čini mi se, u zadnje vreme posebno dobija zamajac, kako iz zemalja iz okruženja koje ne mogu da podnesu ekonomsko i vojno jačanje naše zemlje, tako i iz evropskih i svetskih krugova kojima odgovara pokorena, slaba i Srbija koja uživa vazalni status, istakao je narodnik poslanik Dejan Bulatović, komentarišući koncert Željka Bebeka na proslavi zločinačke akcije "Oluja" u Ličkom Osiku.

Podsetimo, nekadašnji pevač "Bijelog dugmeta" Željko Bebek, čovek koji je sinoć održao sramni nastup na proslavi zločinačke akcije "Oluja" u Ličkom Osiku, zakazao je za 15. novembar koncert u Beogradu u Sava Centru. On je time pokazao da je imun na srpske žrtve i srpsku patnju, ali ne i na srpske pare. Organizatori su koncert nazvali "velelepnom proslavom Dana pobede".

Redakcija Informera mišljenja je da Željku Bebeku treba da se zabrani koncert u Sava Centru, jer je Bebekova odluka da nastupi u Ličkom Osiku na godišnjicu "Oluje", kada je srpski narod proteran sa svog ognjišta, mučen i ubijan, a ima zakazan koncert u Beogradu, licemerna.

Narodni poslanik Dejan Bulatović ističe da unutar naše zemlje postoje snage maskirane pod terminom "opozicija", koje su daleko opasnije od gorenavedenih, a koje imaju za cilj rušenje državnog poretka, Aleksandra Vučića i vrednosti koje je on teškom mukom uz pomoć naroda uspeo da uspostavi.

- Jedna od tih vrednosti svakako je i rešenost da se sačuva mir po svaku cenu, a naročito sa onima sa kojima smo u prošlosti imali sukobe, kao što su Hrvatska i Bosna i Hercegovina. Blag, ali odlučan stav koji predsednik Vučić ima svakako proizilazi iz njegove sigurnosti u rastuću snagu Srbije, a kada kažem snagu pre svega mislim na političku, ekonomsku i diplomatsku. Oni koji zveckaju oružjem, kao što je to na žalost slučaj u našoj južnoj pokrajini na Kosovu i Metohiji sa Aljbinom Kurtijem, ali i oni koji ne bi imali ništa protiv da se ponov zvecka oružjem na ovim prostorima, nemaju sposobnost da razumeju da je mir nasušna potreba ovog regiona i da se on mora graditi predano i sa obe strane. I dok je Aleksandar Vučić jedva preživeo atentat u Potočarima, svega par dana kasnije Bakir Izetbegović se bezbedno šetao po srpskoj prestonici, čak je odigrao i partiju šaha na Kalemegdanu. To je važno da zapamtimo, jer u tome leži suština odnosa Aleksandra Vučića prema tome da izdigne i sačuva Srbiju od novih potencijalnih sukoba  ističe Bulatović, a na pitanje o postupku Bebeka kaže: 

- Srbija jeste i mora biti faktor mira i stabilnosti u ovom delu Evrope, i iskren da budem jesam iznenađen primerom pevača Željka Bebeka, koji je odlukom da učestvuje u proslavi egzodusa srpskog naroda pokazao da su mu jedino važne pare, te da ne poseduje ni trunku morala i ljudskosti u sebi, a da ne govorim o poštovanju žrtava zločinačke akcije "Oluja". Svako ko veliča ovo nesagledivo etničko čišćenje države Hrvatske koja je sprovela nad golorukim Srbima za mene je monstrum. O (ne)čovečnosti Željka Bebeka, koji je u stanju da pljune u lice Srbije, a da onda dođe u istu tu Srbiju u kojoj zna da ima mnogo ljudi koji obožavaju njegove pesme i prosto "odradi tezgu" i pokupi zaradu od koncerta, najbolje govori taj potez, koji zdrav razum ne može da procesuira. Smatram to provokacijom, ali on je samo nastavak i dokaz da naša zemlja ume da prevaziđe političke provokacije koje vode ponovo u sukobe i mrak devedesetih.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Dejan Bulatović

- Postoji mnogo nepravde koje naš narod i zemlja trpe, međutim nemam ni najmanju sumnju u politiku predsednika Vučića, koji ima običaj da kaže da su u Srbiju svi dobro došli i da se nećemo spuštati na nivo dnevnopolitičkih obračuna. Neprijatelji koje naša zemlja ima, a koji deluju iznutra, sa ulica ali i iz državnih institucija kao što je Narodna Skupština, najglasniji su zagovornici i inspiratori povratka Srbije u mračno kameno doba. Na sreću, to nije opcija koju narod prepoznaje kao legitimnu i prilikom svakog izbornog ciklusa oni koji izdaju srpske interese dobijaju sve manje podrške.

- Moj stav je da Srbija mora da nastavi da ide napred, da razvoj i osnaživanje moraju zadržati kontinuitet u susret "EXPO" ali i budućnosti u kojoj će oni koji nas sada napadaju biti u stanju da rame uz rame sa nama grade mir i prosperitet. Srbija je zemlja ljudskih prava, slobode govora, demokratskih i novinarskih sloboda i u duhu toga verujem da svima treba da ostanu otvorena vrata, uz napomenu da Srbija danas i te kako ume i može da se zaštiti i odbrani od svih onih koji bi da je ruše, i na tome možemo da zahvalimo Aleksandru Vučiću i njegovoj mudroj politici koja je stavila tačku na izvinjavanje, robovanje i propadanje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Iran definitivno pokreće rat protiv Izraela! Da li Vašington treba da strahuje od otvorenog sukoba sa Teheranom? (VIDEO)
Live TV

Iran definitivno pokreće rat protiv Izraela! Da li Vašington treba da strahuje od otvorenog sukoba sa Teheranom? (VIDEO)

Iran je odlučio da napadne Izrael. Samo se čeka trenutak kada će Teheran sprovesti osvetu za zločin koji je učinio Izrael. Ono što se dešava na relaciji Tel Aviv: Teheran je višedecenijski problem. U poslednje vreme, stvari su kulminirale! Sve više zvaničnika iz Tel Aviva potvrđuje ovu informaciju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su Lea Kummer, dugogodišnja dopisnica sa Bliskog istoka i politikolog Vladimir Kljajić.

06.08.2024

16:04

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Srbija u polufinalu OI posle utakmice za infarkt! "Orlovi" okrenuli 24 razlike, pa u produžetku slomili Australiju! (FOTO/VIDEO)
Olimpijske igre

Srbija u polufinalu OI posle utakmice za infarkt! "Orlovi" okrenuli 24 razlike, pa u produžetku slomili Australiju! (FOTO/VIDEO)

Au, šta je preživela naša košarkaška reprezentacija! Srbija je u polufinalu Olimpijskih igara, nakon što je u neverovatnoj drami i i posle produžetka nekako uspela da slomi otpor žilave Australije - 95:90! Meč je nakon 40 minuta igre završen rezultatom 82:82, a "orlovi" su se u dodatnih pet minuta bolje snašli i zahvaljujući poenima maestralnog Nikole Jokića i Bogdana Bogdanovića otišli u polufinale.

06.08.2024

16:43

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija