• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.08.2024

21:09

Ko ima visok pritisak, neka popije lek! Predsednik Vučić o meču sa Amerikom: Verujem u košarkaše!

Printscreen/RTS

Politika

Ko ima visok pritisak, neka popije lek! Predsednik Vučić o meču sa Amerikom: Verujem u košarkaše!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je srpskim vaterpolistima koji su izborili plasman u polufinale Olimpijskih igara u Parizu pobedom nad reprezentacijom Grčke i dodao da veruje da će oni i košarkaši osvojiti medalju.

- Gledao sam danas poslednje dve četvrtine. Koliko sam bio tužan i nervozan kada su Grci dali gol šest sekundi pre kraja, toliko sam bio srećan kada su naši postigli gol dva sekunda pre kraja. Bio je čudesan - rekao je Vučić za RTS.

On je dodao da mu teško padaju pehovi i neuspesi srpskih sportista, jer zna koliko su svi momci i devojke truda uložili i koliko su se borili kako bi osvojili odličje na Olimpijskim igrama.

- Rekao je jedan vaterpolista, rintali smo kao konji celo leto - i zaslužili su ovo. Ja verujem u njih i u košarkaše i verujem da će nam doneti medalju. Hvala im na ovoj ogromnoj radosti - citirao je Vučić Savu Ranđelovića.

On je dodao da se nada da će Srbija sutra pobedi reprezentaciju SAD u košarci, iako je svestan da to nije realno, ali da uvek kaže da treba ići na pobedu.

- Ja sam veoma zadovoljan onim kako su se ove naše devojke u košarci suprotstavile Australiji. Australijanke su devojke koje igraju WNBA ligi koja je najjača na svetu. Super su se borile - naveo je Vučić.

On je dodao i da treba poslušati savete lekare da oni koji imaju visok pritisak pre utakmice uzmu lek.

- Pre sutrašnje utakmice i ja ću popiti lek pošto imam visok pritisak, pa ću onda mirno gledati utakmicu - rekao je Vučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Milione koje dobija za rat, Zelenski troši na kupovinu vinograda! Ukrajina nestaje kao država, a predsednik je najveći ratni profiter!
Live TV

Milione koje dobija za rat, Zelenski troši na kupovinu vinograda! Ukrajina nestaje kao država, a predsednik je najveći ratni profiter!

Potpuna histerija Zapada je ono što smo mogli da vidimo u proteklih 48 sati. Oni više nemaju načina da se izbore i sve što se dešava ide u korist ruskoj strani. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i pilot u penziji. Uživo u program javio se i urednik "Srbija tajms" Antonije Kovačević koji je komentarisao situaciju u Americi pred predsedničke izbore.

07.08.2024

22:29

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija