• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.09.2024

17:13

ARSENIJEVIĆ I ORLOVIĆ PUŠTENI NA SLOBODU! (VIDEO)

Printskrin

Politika

ARSENIJEVIĆ I ORLOVIĆ PUŠTENI NA SLOBODU! (VIDEO)

Podeli vest

Lider Srpske demokratije Aleksandar Arsenijević, kao i i potpredsednik ove stranke, Ivan Orlović, koji su privedeni danas u severnoj Mitrovici, pušteni su iz pritvora.

Nakon višečasovnog terora Kurtijevih bandita Arsenijević i Orlović pušteni su na slobodu.

Ivan Orlović  uhapšen je jer je zviždao tokom boravka lažnog premijera Aljbina Kurtija u severnom delu Mitrovice koji je ručao u novootvorenom restoranu na glavnom šetalištu u severnom delu grada.

Inače, uprkos lošem vremenu tzv. kosovski premijer Aljbin Kurti u društvu ministra unutrašnjih poslova Dželjalja Svečlje i ministra lokalne samouprave, Eljberta Krasnićija došao je u severni deo Mitrovice gde je provocirao Srbe.

Nakon hapšenja Arsenijevića i Orlovića ispred policijske stanice u severnom delu Kosovske Mitrovice okupili su se članovi Srpske demokratije i građani koji su duvajući u pištaljke izrazili svoje nezadovoljstvo zahtevajući njihovo oslobađanje, ali i puštanje na slobodu četvorice uhapšenih srpskih mladića.

Kako je navedeno, njima je određen pritvor do 48 sati, a na teret im se stavlja navodni napad na službeno lice u vršenju dužnosti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

Oglasilo se Tužilaštvo o slučaju male Danke Ilić: Samo u ovom slučaju Dragijević i Janković izlaze na slobodu
Hronika

Oglasilo se Tužilaštvo o slučaju male Danke Ilić: Samo u ovom slučaju Dragijević i Janković izlaze na slobodu

Za nešto manje od mesec dana Dejanu Dragijeviću i Srđanu Jankoviću koji su osumnjičeni za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić u Banjskom polju, isteći će pritvor. Ukoliko optužnica do tada ne bude podignuta, oni će morati da budu pušteni na slobodu. Ipak, kako saznaje Telegraf.rs, Više javno tužilaštvo u Zaječaru nastoji da podigne optužnicu pre nego što osumnjičenima istekne šest meseci pritvora.

10.09.2024

15:52

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija