• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.09.2024

09:32

Dan srpskog jedinstva i nacionalne zastave - U Zvečanu istaknute srpske trobojke!

printscreen

Politika

Dan srpskog jedinstva i nacionalne zastave - U Zvečanu istaknute srpske trobojke!

Podeli vest

Srbija i Republika Srpska danas obeležavaju Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, koji je ustanovljen na godišnjicu proboja Solunskog fronta, 15. septembra 1918. godine. Dan srpskog jedinstva obeležavaju i Srbi na Kosovu i Metohiji, a na ulicama Zvečana istaknute su srpske zastave.

Srpske trobojke vijore se od jutros širom Zvečana. Zastava Srbije u tom mestu istaknuta je i na lokalima i pojedinim institucijama.

Svečana akademija povodom Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave održaće se u 18 časova, u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija