• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

11.03.2017

08:10

SVE JE SPREMNO! Danas prvo izvlačenje nagrada u igri UZMI RAČUN I POBEDI!

Vesti

SVE JE SPREMNO! Danas prvo izvlačenje nagrada u igri UZMI RAČUN I POBEDI!

Podeli vest

Prvo izvlačenje 177 nagrada u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" održače se danas u 17.45 časova, uz prenos na Prvom programu Radio-Televizije Srbije

 

Biće dodeljen jedan dvosoban stan u Beogradu, u Ulici braće Jerković-Padina, 12 automobila "Fiat 500 L", jedno četvorodnevno putovanje u Pariz za dve osobe, sa avionskim prevozom, s polisom putnog osiguranja i kartama za jedan meč na teniskom turniru na Rolan Garosu, kao i dva putovanja od 10 dana u Grčku, za dve osobe.

Izvlačenje ostalih nagrada takodje će biti obavljeno u studiju RTS-a i biće prenošeno putem live stream-a na sajtovima www.uzmiracun.rs i www.rts.rs.

Koverte koje su blagovremeno stigle, a nisu izvučene, učestvuju u narednim izvlačenjima 18, 25. i 31. marta. Građani mogu da šalju i dodatne koverte sve do 30. marta.

Ukupna vrednost nagradnog fonda je 135,3 miliona dinara.

Sve dobitnike Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave će u nedelju 12. marta obavestiti o nagradama koje su osvojili, kao i o načinu preuzimanja. 

Imena dobitnika biće objavljena u dnevnom listu ''Politika'' u roku od tri dana od dana izvlačenja, kao i na internet stranicama Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, nagradne igre www.uzmiracun.rs i Radio televizije Srbije.

Dobitnici nagrada dobiće uputstvo o preuzimanju nagrada u roku ne dužem od 30 dana od dana objavljivanja u dnevnom listu "Politika", dok je rok za preuzimanje nagrada 60 dana od dana objavljivanja u tom listu.

Vlada Srbije proglasila je 2017. godinom borbe protiv sive ekonomije, a nagradna igra "Uzmi račun i pobedi" je jedna od 68 mera za to.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set