• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.T.

24.01.2019

13:40

PIJAN PRETICAO KOMBI PUN DECE I POKUŠAO DA IH IZGURA SA KOLOVOZA! Vranjanac uhapšen zbog divljanja u saobraćaju!

Vesti

PIJAN PRETICAO KOMBI PUN DECE I POKUŠAO DA IH IZGURA SA KOLOVOZA! Vranjanac uhapšen zbog divljanja u saobraćaju!

Podeli vest

Vranjancu T.M. određeno je zadržavanje do 48 sati zbog nasilničkog ponašanja u saobraćaju i van njega.

Osnovno javno tužilaštvo iz Vranja je saopštilo da je 20. janura T.M. upravljajući putničkim vozilom marke "Opel vektra" na delu auto puta kod sela Polom u blizini Vladičinog Hana, na nedozvoljenom mesu preticao kombi firme "Šiki turs" iz Vranja, u kome su se nalazila četiri odrasle osobe i šestoro dece

 - T.M. je pri tome naglo kočeći, presecajući put i pokušavajući više puta da obiđe kombi vozilo, krećući se vozilom od jedne do druge strane kolovoza, pri čemu je otvarao prozor i u vožnji pretio prstom vozaču kombi vozila. On je pokušavao da izgura kombi vozilo sa puta, sve vreme ugrožavajući bezbednost javnog saobraćaja i izazivajući strah kod dece koja su ležala po podu mini busa, pa je kod petlje na ulazu u Vranje, nakon zaustavljanja mini busa, svojim vozilom stao ispred i u vidno pijanom stanju počeo rukama da udara po haubi i prednjem vetrobranskom staklu.

Istovremeno, upućivao je psovke i pretnje, nakon čega je oštećeni D.Đ. iz Vranja uhvatio obema rukama za vrat, pa kada se oštećeni otrgao iz njegovih ruku, T.M. je prišao do svog vozila, otvorio gepek pokušavajući nešto da izvadi uz pretnje oštećenom D.Đ. “da će tek sad videti”, tražeći da svi izađu iz kombi vozila - navode iz Oosnovnog javnog tužilaštva.

U tom momentu je po prijavi došla saobraćajna policija i sprečila T.M. u daljem nasilju.

Prema osumnjičenom je naloženo zadržavanje do 48 časova nakon čega je saslušan od strane tužioca i u toku je postupak dokaznih radnji, tačnije ispitivanje oštećenih i svedoka.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set