• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RINA/informer.rs

16.08.2019

14:32

(FOTO/VIDEO) UZ ZVUKE PESME 'SVILEN KONAC' otvoren prvi Sabor violinista u Pranjanima!

Vesti

(FOTO/VIDEO) UZ ZVUKE PESME 'SVILEN KONAC' otvoren prvi Sabor violinista u Pranjanima!

Podeli vest

Zasvirale su violine kroz suvoborsko selo Pranjani. Uz zvuke pesme "Svilen konac" podignuta je saborska zastava i zvanično otvoren prvi Sabor violinista u Srbiji.

- Poštovani saboraši, velika mi je čast da mogu da otvorim Sabor violinista koji će biti zapisan kao manifestacija koja nas je sve ujedinila, a Gvozden Nikolić sve nas je okupio da otvorimo novu stranicu istorije. Ovaj kraj u budućnoti imaće veliki turistički potencijal. Sabor violinista ima veliki značaj za Pranjane, ali i za čitavu Srbiju. Nadamo se da ćemo rasti iz godine i godinu i da će Sabor postati tradicija ovog kraja - rekao je Dejan Kovačević, predsednik Saborsakog odbora.

Foto: Rina

Podizanjem zastave počeo je prvi Sabor violinista

Na pranjanskoj pozornici s fantastičnim zvucima selo su prvi razgalili Slovenci. Bend Terrafolk kombinovanjem klasičnih i modernih kompozicija oduševio je posetioce prvog Sabora violinista u Srbiji.

KREĆE NAJUKUSNIJI GASTRONOMSKI KARAVAN NA BALKANU! Šesta sezona karavana "Izađi mi na teglu" počinje u Brusu 19. avgusta

Foto: Rina

Saborsku zastavu podigao je predednik opštine Gornji Milanovac Dejan Kovačević 

Da je ovo manifestacija koja obećava pokazao je gromoglasan aplauz i zadovoljstvo svih prisutnih koji su se okupili ispred Doma kulture.

NE PROPUSTITE! Hajduk Veljkovi dani u Zaječaru!

Foto: Rina

Celo selo je zaigralo kolo

Slede tri saborska dana obojena najlepšim tonovima koji gađaju pravo u srce.

Foto: Rina

Zdravicu je držao Milomir Protić

Večeras na glavnoj bini na Stadionu nastupiće mladi takmičari željni dokazivanja, a Sabor violinista u Pranjanima odličan je način da utabaju svoj put do vrha.

SRCE KUCA JAKO! Planinsko-muzički festival na Divčibarama!

Foto: Rina

Slovenački bend Tera

POGLEDAJTE VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jebac

pre 4 godine

Čemu ovi gej kišobrani na Saboru Narodnog stvaralaštva!!!!!!!???????

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set