• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

17.09.2019

06:51

UŽIVAJTE JOŠ DANAS U LEPOM VREMENU! U Srbiji sunčano i toplo, a od večeras preokret!

Vesti

UŽIVAJTE JOŠ DANAS U LEPOM VREMENU! U Srbiji sunčano i toplo, a od večeras preokret!

Podeli vest

U Srbiji će večeras i tokom noći u severnim i zapadnim krajevima padati kiša i pljuskovi, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Danas će tokom dana biti pretežno sunčano i toplo uz slab zapadni i jugozapadni vetar s jutarnjom temperaturom od osam do 17 stepeni i najvišom dnevnom od 28 do 32 stepena.

Uveče će na severu i zapadu doći do naoblačenja s kišom i pljuskovima, ponegde grmljavinom, padom temperature i pojačanim severozapadnim vetrom, koje će se tokom noći premeštati dalje ka jugu i jugoistoku zemlje.

I u Beogradu će danas biti pretežno sunčano i toplo uz slab zapadni i jugozapadni vetar s jutarnjom temperaturom od 17 stepeni i najvišom dnevnom do 30 stepeni.

Uveče i tokom noči očekuje se naoblačenje sa kišom i pljuskovima, padom temperature i pojačanim severozapadnim vetrom.

U sredu osetno hladnije, vetrovito, na severu razvedravanje, u ostalim krajevima mestimično sa kisom i pljuskovima, na jugu ponegde i grmljavinom, a popodne se očekuje prestanak padavina.

U četvrtak će u većem delu zemlje biti pretežno sunčano samo u južnim krajevima umereno do potpuno oblačno, ponegde sa kišom.

Zatim se očekuje pretežno sunčano, uz hladna jutra, ponegde sa slabim prizemnim mrazom, a tokom dana postepeno toplije, naročito početkom naredne sedmice.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set