• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

31.05.2020

17:45

DA PAZAR ZABLISTA! Renovirano 80 ulaza stambenih zgrada u Novom Pazaru

Vesti

DA PAZAR ZABLISTA! Renovirano 80 ulaza stambenih zgrada u Novom Pazaru

Podeli vest

U okviru projekta "Da Pazar zablista" grad Novi Pazar rekonstruiše oko 80 ulaza stambenih zgrada. Radovi su počeli pre nekoliko dana, a pored krečenja, sredstvima iz gradskog budžeta finansira se i zamena stolarije, kao i parterno uređenje oko zgrada

Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac rekao je za Informer da se trenutno radi na više lokacija.

- Radimo u centru grada ali i u prigradskim i seoskim područjima. Grad je obezbedio građevinski materijal i majstore. Projekat realizujemo u saradnji sa građanima, jer samo zajedno možemo ispuniti konačni projektni cilj da naš Novi Pazar bude lepši i da zablista u punom sjaju, rekao je Biševac i pozvao građane da se jave gradskoj upravi i predlože svoje ideje koje će doprineti lepšem izgledu svih naselja u gradu.

Foto: A.Grbović

Upravnik stambene zajednice zgrade pored Gradskog stadiona Mirza Gutić rekao je da je rekonstrukcija ulaza značajna iz više razloga.

- U zgradi živi dosta mladih ljudi, imamo dosta dece, pa je rekonstrukcija ulaza značajna i zbog lepšeg izgleda, ali i dezinfekcije, higijene, rekao je Gutić.

Vlasnik stana u ovoj zgradi Muzafer Grbović za Informer kaže da je bila neophodna rekonstrukcija ulaza.

-Zgrada je stara 38 godina i sada ona dobija novi izgled. Prezadovoljan sam. Svaka čast lokalnoj samoupravi koja je osmislila i realizovala ovaj projekat, rekao je Grbović.

Foto: A.Grbović

Stan u ovoj zgradi ima i Amra Mehović koja kaže da će rekonstrukcija ulaza motivisati stanare da i sami organizuju slične akcije.

- Do sada nismo bili u stanju da se sami organizujemo i prikupimo dovoljno sredstava, ali sada nas je ovo motivisalo da se angažujemo i doprinesemo lepšem izgledu zgrade i okoline, rekla je ona. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set