• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Slađana Tasić

11.03.2021

12:21

SLAĐAN JE PRIMIO DVE RAZLIČITE VAKCINE PROTIV KOVIDA! Kaže ceo život je u medijima, pa mu sad ne smeta NEOČEKIVANA POPULARNOST?!

Vesti

SLAĐAN JE PRIMIO DVE RAZLIČITE VAKCINE PROTIV KOVIDA! Kaže ceo život je u medijima, pa mu sad ne smeta NEOČEKIVANA POPULARNOST?!

Podeli vest

Slađan Antić, Vranjanac koji je postao poznat široj srpskoj javnosti nakon što je primio dve različite vakcine protiv kovida, kaže da se sada oseća dobro, iako je nakon revakcinacije imao zdravstvene tegobe

Antić je muzičar, pa je i ranije bio naviknut na javnost i popularnost, ali dodaje, da je ovakva vrsta publiciteta dosta drugačija.

- U principu, čitavog života sam u medijima, po prirodi posla koji radim, tako da što se tiče mene, u suštini nije se tu ništa mnogo promenilo. Gledam da budem bolje i to mi je prioritet. Posle slučaja različitih vakcina, ljudi me prepoznaju u javnosti, što meni sigurno nije bio cilj.

Foto: S.T.

 

Prvih desetak dana nije mi bilo dobro, stvarno sam se loše osećao, podilazili su me žmarci, imao sam vrtoglavice, nesvestice, hladne ruke. I sad imam problem, ali je to daleko bolje od onoga kako je bilo - kaže Antić.

On dodaje da, kako sada stvari stoje, ne namerava da tuži nadležne koji su napravili propust u njegovoj vakcinaciji i revakcinaciji.

- Meni nije cilj da neko ostane bez posla, samo ako bude bilo nekih neželjenih efekata, očekujem pomoć.

Foto: S.T.

 

Šta ja imam od toga što ću tužiti nekog, trebalo bi da budemo prvo ljudi, pa tad drugo sve - poručuje Antić.

Kako kaže, njegov najveći problem poslednjih godinu dana je to što kao muzičar ne može da radi, da zarađuje, zbog mera koje su donate u tokom borbe protiv pandemije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set