• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R. B.

14.07.2021

12:25

U Vrnjačkoj Banji vri kao u košnici! Usijao se Karneval!

Vrnjački karneval/Promo

Vesti

U Vrnjačkoj Banji vri kao u košnici! Usijao se Karneval!

Podeli vest

Zanatlije raznih profila iz cele Srbije sjatili se u Vrnjačklu Banju i u okviru Sajma cveća i starih zanata hiljadama posetilaca nude svojih ruku dela, a večernju atmosferu do usijanja podigli učesnici vrhiunskih koncerata

Bombondžije i licideri, sarači i vezilje, grnčari , korpari i cvećari su samo neki od raznih profila zanatlija iz cele Srbije, koji su se sjatili u Vrnjačku Banju. Sajam cveća i starih zanata u organizaciji Turističke organizacije Vrnjačke Banje , na Vrnjačkom karnevalu  duž  cele Promenade okupili su zanatlije iz Rume, Obrenovca, Vranja, Leskovca, Arilja i brojnih drugih mesta,koji  dugoj reki posetilaca nude svojih ruku dela.

Foto: Vrnjački karneval/Promo

Atmosferu do usijanja podigli su brojne estradne zvezde i učesnici koncerata na Platou kod Vrapca i na Trgu kod biblioteke, gde je brojna publika proteklih večeri uživala u u koncertima harmonikaša "Aleksa Šantić", "Lokomušin", "Tropiko benda"…

Danas, četvrti dan Vrnjačkog karnevala, rezervisan je za Veliki dečiji maskenbal, koncert "Milan Nikolić-Bend" i Tonija Cetinjskog, a četvrtak veče usijanu atmosferu držaće Revijski orkestar "Impresija" sa Dušanom Svilarom, Isidorom Mitić i Danijelom Kajmakoskim.

Foto: Vrnjački karneval/Promo

S posebnom pažnjom  očekuje se Sambla spektakl sa vatrenim Brazilkama, koje na Platou kod vrapca nastupaju u petak veče, a iste večeri, potom, koncert ima Slavko Banjac.

U subotu, 17. juila, pažnju posetilaca, odvlačiće Velika međunarodna povorka na vrnjačkoj Promenadi i Severina na Trgu kod biblioteke.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set