• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: K.R.

08.12.2021

13:33

KRAGUJEVAC PRAVI NOVOGODIŠNJU ŽURKU! Na Trgu kod krsta rok spektakl, u Novu godinu sa Kerberom

K.R.

Vesti

KRAGUJEVAC PRAVI NOVOGODIŠNJU ŽURKU! Na Trgu kod krsta rok spektakl, u Novu godinu sa Kerberom

Podeli vest

Nakon zatišja koje je trajalo dve godine, nastupajuća novogodišnja noć će na Trgu kod Krsta biti obeležena rok koncertima...

Javni doček Nove godine organizuje Gradska uprava koja je za to izdvojila iz budžeta 10.000 evra. 31. decembra žurka počinje u podne, kada će krenuti da sviraju popularne „Vesele osamdesete“, a u 20.30 počinje glavni program na kome će koncert održati grupe „Darkshines“ i „Kerber“.

Foto: K.R.

 

Svi prisutni će imati priliku da čuju i opersku pevačicu Danicu Spasojević, i dojicu di-džejeva. U ponoć će biti izveden i vatromet u centru grada.

Foto: K.R.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Realno

pre 2 godine

Pored Smaka,Osvajaca i KBO u Kragujevcu nastupa Kerber...

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set