• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: logično.com

29.03.2018

19:41

ŠOK! TEREZA MEJ NAJAVILA RAT RUSIJI: London prešao crvenu liniju, SVET STRAHUJE OD PUTINOVOG ODGOVORA!

Vesti

ŠOK! TEREZA MEJ NAJAVILA RAT RUSIJI: London prešao crvenu liniju, SVET STRAHUJE OD PUTINOVOG ODGOVORA!

Podeli vest

Britanska premijerka Tereza Maj poručuje da će London koristiti "sva raspoloživa sredstva" za borbu protiv Rusije i pokrenuti eventualno novi hladni rat" Ustvrdila je i da ne odbacuje čak i vojni odgovor. Svet sa strepnjom očekuje reakciju Moskve, koja je već najavila da joj je dosta bahatog Londona i njegovih laži 

- Dokle god branimo svoje interese i potvrđujemo naše vrednosti, bit će onih koji će nas pokušati destabilizirati i napasti. Ali ti ljudi ne smeju sumnjati da ćemo upotrebiti sva sredstva na raspolaganju kako bismo ih porazili - izjavljuje premijerka.

Portparol britanske premijerke je kasnije pojasnio kako je Rusija zaista cilj. U komentarima za Reuters, on uverava da Velika Britanija radi "sa svojim međunarodnim partnerima na dugoročnoj reakciji na problem koji predstavlja Rusija".

U tom je procesu britanska vlada objavila da će objaviti izveštaj o sposobnosti Velike Britanije da se suoči s islamističkim terorizmom i "neprihvatljivim i opasnim ponašanjem Rusije" koja predstavlja identičnu opasnost za nacionalnu sigurnost.

(VIDEO) PUTIN ŠOKIRAO SAD I NATO: Ruski nosač aviona dobija revolucionarnu opremu, AVIONI ĆE SLETATI I POLETATI BEZ PILOTA!

- Ova nova doktrina će osigurati da najbolje iskoristimo sve naše sposobnosti kako bismo zaštitili našu unutrašnju sigurnost: od ekonomskog uticaja do vojnih odgovora, pa sve do diplomatskog i kulturnog uticaja - poručuje portparol Tereze Mej.

LONDON U ČUDU: Novi Zeland ne može da nađe ruske špijune DA BI IH PROTERAO!

Velika Britanija je izgleda odlučna nastaviti svoju anti-rusku kampanju, a portparol premijerke je objasnio da London planira sa još nekoliko zemalja povisi ton. 

- Ovde se ne radio samo o solidarnosti, već o odgovoru na stvarnu pretnju - tvrdi on.

U ruskom diplomatskom aparatu agresivno i ratoborno ponašanje britanske premijerke izaziva različite reakcije.

AP/Pixaxbay.com/Fotomontaža

S druge strane, sve veći broj diplomata je zabrinut zbog žestokih komentara Tereze Maj. Takva retorika pridonosi pogoršanju odnosa između Moskve i zapadnih država, što bi moglo dovesti do drugog hladnog rata, pa čak i pravog rata.

- Zapad mora da shvatiti da anti-ruska kampanja nema budućnosti. Ako se to nastavi, naći ćemo se u situaciju hladnog ratu - izjavio je Grigorij Logvinov, ruski AMBASADOR k u Kanberi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
sumadinac neprskani

pre 6 godina

e naka je sa srecom ako je i od engleza mnogoje brate .

sergej

pre 6 godina

Garan je Ćurka našla neku drogu u tavi i misli da je lav!!!

rolex

pre 6 godina

kako su nervozni ovi bednici.valjda misle da je irak ili libija ili srbija u pitanju,pa da mogu kao hijene da se nasladjuju.ne dirajte medveda,dobro je dok spava,dok miruje.Vi ste ipak samo pic....e koje su maltretirale narod po indiji,juznoj africi i ostalim mnogo slabijim zemljama.Ali,sada se sve okrenulo,dosli su vam kuci i polako cete da im sve prepustite.A vi cete lagano prema svojim saveznicima na Baltik,mozda u Crnu Goru.hahahahahhah

DxD

pre 6 godina

NATO je dosao do Rusije pa sad ne zna sta da radi,napasti ne smije a nece da odustane.Kao ona djevojka u pjesmi "Jedna reka (Rusija) a sto muka,nazad necu,napred ne smem,pala cuprija.

Lala iz Banata

pre 6 godina

Кад видим ту фацу.... заплачем...! Боже, па и то мора неко да.... - .. БЕ...?! Е, свака му част ...које да је...!! И ко то може...!

Velibor

pre 6 godina

Samo da ovi engleski fasisti nestanu sa lica zemlje.Svet ce biti mnogo bolje mesto za zivot.

Alfa

pre 6 godina

Izlaze iz EU,a sad uvlače i EU u rat protiv Rusije.Samo da se ne zarati.Balkan je.......

goran

pre 6 godina

tereza mej je budala.rusi je prvi nece dirati ali ako ona krene odose prvo engleska i amerika a onda odosmo svi kao kolateralna steta

jova

pre 6 godina

Bako Mej,ima li netko mlađi i pametniji od vas Bako Mej u vašoj 100 godišnjoj žločinačkoj zemlji, vi hoćete pre vrenena da dovedete Rusiju kao 8.kralja da vlada svetom,a možda je to dobro, vi i ameri,propadate,to je Božja volja a ne Putina,ali će Putin volju Božju ispuniti i tu vi i ameri nemožete ništa,dosta je bilo vašega zla na ovoj zemlji,dolazi 8.Kralj koga ćete morati poštovati,ako šta ostane od vaše zle države.

Aleks

pre 6 godina

"Ne napadaju oni Rusiju zbog SSSR nego SSSR zbog Rusije " Mislim das je ovo pre odnoslilo na SSSR osamdesetih pa onda na Milosevica devedesetih !

Lala iz Banata

pre 6 godina

Кад видим ту фацу.... заплачем...! Боже, па и то мора неко да.... - .. БЕ...?! Е, свака му част ...које да је...!! И ко то може...!

Drvoseca

pre 6 godina

Ma nju nece niko ni za dzabe ni za pare. Zato je i besna.

milan lala

pre 6 godina

Haladnog rata i nekog daljeg osetnog pogorsanja odnosa EU sa Rusijom nece biti zbog histerije gospoje Mej jer to nije u interesu EU .Verovatno bi to bilo u interesu Engleske da zavadi i lovi u mutnom ali nikako u interesu Nemacke privrede koja je zavisna u dobroj meri od jeftini energenata iz Rusije. Mej moze i dalje da histerise no 2019 kad se Bregzit zavrsi bice kraj njihove politike uticaja u EU, mnogi od EU poltrona u sustini nebitne clanice Poljska ,Balticke zemlje, Rumunija, Hrvatska bice i dalje antiruski opredeljene ali verbalno a nikako prakticno ekonomski , posto ce vise slusati sta kaze Berlin a ne London.

mira

pre 6 godina

Budala! Putin ni ne odgovara, samo će ih mlatnuti jednog dana!

drago

pre 6 godina

Proverite dali je ova u drugom stanju , jer obično trudnice kad je tako postaju malo teške, pa treba malo strpljenja.

Mira

pre 6 godina

Englezi su uvek zapocinjali svetske ratove dokrinom zavadi pa vladaj, i uvek druge uvlacili u te ratove a oni izvlacili finansisku koristi. I nama su kao saveznici sravnili Lekino brdo. Pa od njihove oligarhije ne postoje podmuklija i morbidnija stvorenja, koja uvek Ameriku koriste. U odnosu na Engleze Amerikanci su njihova potrcka. Ali mislim da je Evropa pametna pa nece ovaj put dozvoliti da je Engleska koja izlazi iz EU uvede u rat a ona da se povuce.. Mislim da su oni sve ovo odradili preko svojih agenata, da bi okrivili Rusiju. E tu su se spotakli. Oni mogu da silje na nama, jers smo mali i jedino tako mogu da dokazu koliko su oni mocni. Ali protiv Rusije ne mogu sami vec ce naterati citav svet da se bori za njihove interese. Ako su budele nek dzabe ginu.

Siniša Šarica

pre 6 godina

Poznati govor Tereze Mej u parlamentu : Iduće godine u ovo vreme vladaćemo svetom.

Perakaže

pre 6 godina

Englezi su stvarno poludeli, jedna budala nadvikuje drugu. Svi znaju da trovanje je delo MI-6 ali se prave da nije tako. Na kraju niko neće ni da umre. Vreme je da neko ipak opali koju šamarčinu englezima. Pa oni su gori od hrvata.

Flavie Felix IV

pre 6 godina

iluminatske igre bez granice i ludilo mozga zvano treci svetski rat.

iscander

pre 6 godina

samo sanjati mogu englezi o vojnom pohodu...jer će ih rusi zauvijek uništiti...jedan rs-28 sarmat sprži cijeli otok...a gdje su tek druge rakete?

Mito

pre 6 godina

Niti je Tereza Mej, Margaret Tačer, niti je Rusija Foklandi.

gacikus

pre 6 godina

Englezi ko englezi,uvek mute i mesaju corbu.Oduvek su se uplitali i izazivali ratove a onda izvlcili gu.....cu i druge u njih ukjlucivali. Tako i sada prete Velikm reciama nadajuci se da ce neko za njih da ratuje

vj

pre 6 godina

Kao ui uvek ovi podlaci iljigavci englezi navucice druge da ratuju za njih,a oni ce eventualno ratovati protiv civila koa i sto su do sada radili.

Vid

pre 6 godina

Pošto joj lažna nameštaljka sa trovanjem izlazi na videlo neophodno je da predsednica bivše kolonijalne sile koja je pljačkala ceo svet izmisli nešto novo.Daće bog da Argentina dovoljno ojača ili da se pridruži nekom snažnijem bloku pa da ih izjuri sa svojih iskonskih teritorija.

pauna

pre 6 godina

ima li jos nekog na ovom svetu da prica o miru sem prdsednika putina i vucica. ama englezi dozovite se pameti i pricajte o miru.izazvacete rat a neko drugi je napao coveka. stara prica vec vidjena u srbiji,iraku libiji siriji.dosta bre vise imate li vi porodice.

SARA

pre 6 godina

STARA JE IZLAPELA. PONASA SE KAO OLBRAJTOVA. IZ ISTOGA SU RODA.

Dejan

pre 6 godina

Ovo je vic godine... Britanci su definitivno sisli s uma, verovatno misle da je Rusija neka juzno africka zemlja...

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17