• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.03.2019

23:22

MADURO SE NE PREDAJE: Izabrani predsednik Venecuele obećao da će POBEDITI ZALUĐENU MANJINU!

Vesti

MADURO SE NE PREDAJE: Izabrani predsednik Venecuele obećao da će POBEDITI ZALUĐENU MANJINU!

Podeli vest

Predsednik Venecuele Nikolas Maduro izjavio je večeras da će pobediti "zaluđenu manjinu" koja želi da destabilizuje državu

Tokom ceremonije povodom šeste godišnjice smrti bivšeg predsednika Venecuele Uga Čaveza, M

aduro je pozvao sve njegove pristalice da se pridruže velikim "antiimperijalističkim" demonstracijama, koje će se održati uporedo sa opozicionim protestom 9. marta, prenosi Rojters.

Lider opozicije i samoproglašeni predsednik Venecuele Huan Gvaido izjavio je ranije da pregovora sa sa sindikatima kako bi štrajkovima paralizovali javni sektor.


- Momenat je došao i naš poziv i zahtev svim zaposlenima u javnom sektoru je da ovaj štrajk počne - rekao je Gvaido, ne navodeći kada bi štrajk trebalo da počne.

On je istakao da je štrajk predlog radnika javnog sektora, koji više "ne žele da sarađuju sa režimom".

Kako navodi agencija, time će se povećati pritisak na već oslabljenog Madura.

Štrajkovi bi, po oceni agencije, trebalo da imaju koristi od nove energije koju je opozicija dobila Gvaidovim povratkom u Venecuelu.

Samoproglašeni predsednik sleteo je u ponedeljak na aerodrom u Karakasu, a prošao je bez problema, iako se plašio da će ga neko uhapsiti.

Obraćajući se na skupu kome je prisustvovao posle sletanja, Gvaido je rekao: "Neko nije ispratio naređenje".

Gvaido je pozao i državne zvaničnike da se odreknu vlade i obećao je amnestije onima koji to urade.

AMERIKANCI SKOVALI ZAVERU SA GVAIDOM! Konfiskovane MILIJARDE od naftne imovine, dok se na ulicama sprema RAT - SVI PROTIV SVIH!

 

NAJBRUTALNIJA ŠAMARČINA AMERIMA: Više od 50 zemalja stalo uz Venecuelu, SPREMNI DA ZAŠTITI POVELJU UN!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
slađa

pre 5 godina

Gvaido je totalni promašaj. Promašena investicija. Narod Venecuele ne treba da gine zbog ovakvih veštački stvorenih liderčića za jednokratnu upotrebu.

Izbori 2024

Vesti

Ustaše prolupale! Zamenom teza lažno optužuju Srbe za "genocid" nad Hrvatima tokom Drugog svetskog rata i kasnije - reagovalo VJT u Beogradu! (VIDEO)
Politika

Ustaše prolupale! Zamenom teza lažno optužuju Srbe za "genocid" nad Hrvatima tokom Drugog svetskog rata i kasnije - reagovalo VJT u Beogradu! (VIDEO)

Povodom snimka sa skupa u Hrvatskom državnom arhivu u Zagrebu na kojem je predstavljena knjiga "Homogena Srbija 1941." autora Stjepana Loze, a koji je objavljen na društvenim mrežama, Više javno tužilaštvo u Beogradu formiralo je predmet zbog krivičnog dela Izazivanje nacionalne, rasne i verske mržnje i netrpeljivosti iz člana 317. Krivičnog zakonika.

04.05.2024

12:11

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija