• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

04.06.2019

09:48

(FOTO) RASKOŠNA VEČERA ZA TRAMPA! Predsednik Amerike uživao u Bakingemskoj palati!

Vesti

(FOTO) RASKOŠNA VEČERA ZA TRAMPA! Predsednik Amerike uživao u Bakingemskoj palati!

Podeli vest

Predsedniku SAD Donaldu Trampu u Bakingemskoj palati na večeri sa kraljevskom porodicom pripremljen je bogat program

Na državničkom banketu poslužena je jagnjetina, a čitava večera sastojala se i od iverka sa musom od potočarke, kolača od jagode sa kremom od verbene limuna, raznovrsnog svežeg voća i kafe i sitnih kolača.

Foto: Tanjug

Muzički izbor obuhvatao je radove Hendla, američkog kompozitora Arona Koplanda i britanskih muzičara Eda Širana i Ejmi Vedž. Na programu je bio i "Tonight" iz američkog mjuzikla "Priča sa Zapadne strane".

Foto: Tanjug

Foto: Tanjug

Tramp i njegova supruga Melanija su prisustvovali večeri sa četvoro Trampove odrasle dece.

Foto: Tanjug

Foto: Tanjug

S britanske strane, među prisutnima su bili kraljica Elizabeta, princ Čarls i njegova supruga Kamila, i princ Vilijam i njegova žena Kejt.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija