• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.06.2019

22:19

(VIDEO) IRANCI BEZ PARDONA ODBRUSILI AMERIMA: Ako nas napadnete, gorećete vi i vaši saveznici na Bliskom istoku!

Vesti

(VIDEO) IRANCI BEZ PARDONA ODBRUSILI AMERIMA: Ako nas napadnete, gorećete vi i vaši saveznici na Bliskom istoku!

Podeli vest

Vašington i njegovi saveznici skupo će platiti bilo kakav akt agresije prema Teheranu, rekao je iranski general Abofazl Šekarči

Prema njegovim rečima, Iran će velikom silom odgovoriti i na samo jedan ispaljen metak na Islamsku Republiku.

„Ispaljivanje samo jednog metka zapaliće interese Amerike i njenih saveznika na Bliskom istoku“, rekao je Šekarči, koji je portparol Oružanih snaga Irana.

- Islamska republika nije započela i nikada neće započeti nijedan rat, ali ako neprijatelj napravi i najmanju grešku, suočiće se sa najvećom revolucionarnom reakcijom prema Iranu u Srednjoj i Zapadnoj Aziji, i svakako neće preživeti bitku - dodao je Šekarči.

Upozorenje iranskog generala usledilo je nakon što je Iran oborio američki vojni dron, jer je, prema tvrdnjama Teherana, leteo u iranskom vazdušnom prostoru.

Američki predsednik Donald Tramp je nakon toga naredio napad na Iran, ali je u poslednjem trenutku odustao od napada.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ahmet

pre 4 godine

Zato su se ameri i povukli .. krestali jevreji da ce ih sve pobiti ..

danilo adzovic

pre 4 godine

zasto ovako ili na slican nacin nije reagovao predsednik srbije milosevic i general perisic 1999g?????dr seselj jeste pretio avionima nato pakta iz italije ali znamo kako se zavrsilo.avioni iz italije i drugih nato baza nisu se povukli nazad vec roknuli i najavili gde ce rokati do kapitulacije.

Varto Marx

pre 4 godine

Dodje vrijeme da i SAD dobiju po nosu. Nisu vise koji komanduju svijetom, da Venecuelom plan je propao nacisto, zahvalnost Russije i Kine. Irán je ipak veliki zalogaj. Kud plovi ovaj brod, povratka nema SAD sta van se jos sprema.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija