• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Jovanović

07.11.2017

20:00

BRENA HOĆE ANASTASIJU ZA SNAJKU! Ceca: Ništa se ti ne pitaš!

Estrada

BRENA HOĆE ANASTASIJU ZA SNAJKU! Ceca: Ništa se ti ne pitaš!

Podeli vest

Lepa Brena smatra da je ćerka Cece Ražnatović Anastasija idealna prilika za njenog sina Stefana Živojinovića. Ceca poručuje da je njena nasledica mlada za udaju

Lepa Brena bi volela da joj Anastasija Ražnatović bude snajka! Međutim, Tasina majka Ceca poručuje da se neće mešati u izbor svoje naslednice, kao i da se ni Brena ništa tu ne pita.
Da bi gazdarica "Granda" rado prilmila ćerku svoje koleginice u kuću otkrio je upravo njen sin Stefan Živojinović.

Da bi gazdarica "Granda" rado primila koleginičinu ćerku u svoju porodicu otkrio je njen sin Stefan Živojinović. On je rekao kako njegovoj mami ne bi smetalo da se on oženi Cecinom naslednicom.

- Mama Brena bi bila zadovoljna da joj Anastasija Ražnatović bude snajka. A i ja. Ona je fantastična devojka. Oboje imamo poznate mame - kazao je Stefan u emisiji "Glamur", a zatim dodao da bi voleo da jednog dana sa Anastasijom snimi duet:

I Stefanu se sviđa
Mama Brena bi bila zadovoljna da joj Anastasija Ražnatović bude snajka, a i ja, ona je fantastična devojka
Stefan Živojinović

- Ona je super devojka i neverovatan talenat. Peva fenomenalno. Snimio bih duet sa njom, mi smo generacija i to bi bilo baš lepo. Vredna je, sposobna i vaspitana, bilo bi mi drago da sarađujem sa takvom osobom.

Umesto Anastasije, odgovor na ovu bračnu ponudu je stigao od Cece, koja ne žuri da uda svoju devetnaestogodišnju naslednicu.
- Brena se tu ništa ne pita! Imam ćerku i ona odlučuje o takvim stvarima - poručila je kroz smeh folk zvezda, koja je u nekoliko navrata izjavljivala da je Anastasija mlada i da ne razmišlja o njenoj udaji.

(VIDEO) TREŠTI CECA U SVLAČIONICI MONAKA! Jovetić diriguje, a saigrači igraju!

Tasa sama odlučuje
Imam ćerku i ona odlučuje o takvim stvarima
Ceca Ražnatović

Ceca je naglasila da joj nije važno da se se Tasa zabavlja s nekim ko potiče iz poznate porodice, te da joj ne bi smetalo da smuva "momka iz kraja":
- Da Anastasija dođe i kaže mi da joj se svideo neki pristojan momak koji radi osam sati dnevno posao koji nije javan, glamurozan, koji ne donosi mnogo novca, ne bi mi smetalo da bude s njim. Sigurna sam da bi nju mogao da osvoji neki takav momak, samo ako ima hrabrosti. Mora da bude jak i da ne razmišlja o tome da je ona Cecina ćerka, već samo Anastasija.

Pevačicina ćerka već je imala dva poznata momka. Njena prva ljubav bio je Kostadin, sin Zvezdana Terzića, generalnog direktora Crvene zvezde, s kojim je bila zajedno više od dve godine. Imala je i kratku avanturu sa košarkašem Milošem Teodosićem, pre nego što je uplovio u vezu i brak sa glumicom Jelisavetom Orašanin.

BAŠ NISKO! Udarila na naslednike folk zvezde! KARLEUŠA: Ceca svoju decu uči da mrze!

Stefan se pomirio s Nadicom

printscreen

Stefan se nedavno pomirio sa bivšom devojkom, pevačicom Nadicom Ademov! Oni su se sreli pre dve sedmice na jednoj svadbi, gde su porazgovarali posle višemesečnog uzajamnog izbegavanja, ali je ostalo nejasno da li su bili zajedno samo to veče ili su ponovo u vezi. Njih dvoje su se zabavljali tri meseca, a raskinuli su zbog Aleksandre Prijović, devojke Stefanovog starijeg brata Filipa Živojinovića, koja nije u dobrim odnosima sa Nadicom. Posle rastanka, Brenin sin i pevačica su bili u lošim odnosima i izbegavali se.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17