• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.04.2018

12:25

(VIDEO) RASTA MULTITALENAT! Reper počeo da režira spotove

Estrada

(VIDEO) RASTA MULTITALENAT! Reper počeo da režira spotove

Podeli vest

Jedan od najpopularnijih repera današnjice Stefan Đurić Rasta novim albumom "Don regeton" pokazao je da je pravi multitalenat

On je uradio muziku za sve numere sa novog CD-a, a napisao je i teksove za većinu. Pored ovih, do sada poznatih talenata, Rasta je pokazao da se odlično snalazi i u ulozi reditelja.

Đurić je uradio vrhunske, visokobudžetne spotove za sve pesme, a ekranizacija numere "Adio amore", koja je izašla danas, rađena je po motivima svetski mega popularne serije "Narkosi". Iako je sve snimano u Srbiji, deluje kao da su kadrovi zabeleženi u dalekoj Kolumbiji.

- Svaki umetnik je ispunjen kada se u potpunosti posveti onome što radim. Mislim da sam sa ovim albumom zaokružio jednu priču i srećan sam što braća i sestre prepoznaju vajb koji im šaljem - rekao je Rasta.

Numera "Adio amore" ipak nije rediteljski prvenac ovog repera. Rasta je sa ekipom svoje izdavačke kuće "Balkaton" uradio spot i svom kolegi Stefanu Cvijiću Cviji za numeru "Tajna", koja već sada broji mnogo pregleda na jutjubu. Cvija nije jedini kolega sa kojim Rasta sarađuje. On je odlučio da se ozbiljno posveti i radu u svojoj produkcijskoj kući koja će okupiti brojne andregraund, ali i mejnstrim zvezde. O kojim tačno izvođačima se radi, za sada Rasta čuva u strogoj tajnosti, ali će njihova imena šokirati javnost.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nesa

pre 6 godina

Buahahaha, pa ovaj peva ko neki pubertetlija ispod tusa..

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17