• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Š. - I. G.

12.11.2018

22:19

PEVAČ SE TEŠKO OPORAVLJA POSLE OPERACIJE: Darko ne može da stane na noge! MILJANA: PUSTITE ME DA GA VIDIM!

Estrada

PEVAČ SE TEŠKO OPORAVLJA POSLE OPERACIJE: Darko ne može da stane na noge! MILJANA: PUSTITE ME DA GA VIDIM!

Podeli vest

Darko Lazić ne može da stane na noge posle operacije, saznaje Informer. Ortopedi su u sredu folkeru ugradili veštački kuk i operisali mu butnu kost, koje je povredio u teškoj saobraćajki pre 20 dana, a juče su pokušali s njim da urade prvu vežbu

- Darko je operaciju podneo dobro, ali oporavak ide teže. Kod većine pacijenata koji imaju "samo" prelom butne kosti i kuka očekuje se da posle tri-četiri dana sa fizijatrima rade vežbe u krevetu - da sednu, ustanu i možda učine poneki korak. Međutim, kod Darka je to nemoguće zbog svih ostalih povreda koje je zadobio u stravičnom udesu. Zato su lekari odlučili da Darko nogu za početak pokreće samo u krevetu - ispričao nam je izvor blizak pevaču.

Laže da je bolesna

Miljana laže da je bolesna samo da bi je producenti "Zadruge" odveli u KBC "Zemun", gde se leči njen omiljeni pevač 

Vest o Darkovoj nesreći i dalje teško podnosi njegova najvatrenija obožavateljka Miljana Kulić, koja je u "Zadruzi" priznala da je svojevremeno proganjala pevača.

Ona po svaku cenu pokušava da izađe iz rijalitija kako bi ga posetila u bolnici.

Kad je čula da je njena cimerka Luna Đogani zbog jake glavobolje završila u KBC "Zemun", gde se leči i Darko, ona je počela da laže da je i njoj veoma loše samo da bi je odveli u istu bolnicu.

Foto: printscreen youtube

- Imam odlive, ne osećam se dobro, moram da izađem da se lečim. Prerano sam ušla u rijaliti posle porođaja - vapila je Miljana, jureći voditelja Ognjena Amidžića da joj omogući izlazak iz rijalitija.

20

dana je Darko u bolnici

Kad je shvatila da je uhvaćena u laži, otvoreno je rekla da joj je cilj da vidi Darka:


- Molim produkciju da mi izađe u susret i da mi tajni zadatak da bih ga videla. Mnogo mi je teško. Čula sam da je u teškom stanju. Darko, dolazim ti u posetu čim pre!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17