• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

13.12.2018

17:50

(VIDEO) DARKO LAZIĆ SE PREPOLOVIO! Pevač otvorio dušu: Ana me je zvala i posetila me!

Estrada

(VIDEO) DARKO LAZIĆ SE PREPOLOVIO! Pevač otvorio dušu: Ana me je zvala i posetila me!

Podeli vest

Folk pevač Dark Lazić nalazi se u banji Selters, gde se leči od posledica stravične saobraćajne nesreće u kojoj je jedva izvukao živu glavu, a posle skoro dva meseca oslabio je 20 kilograma

Vidno raspoložen i nasmejan, pevač je dočekao ekipu portala Pink.rs i odmah se pohvalio da je izgubio blizu dvadesetak kilograma, ali da tu ne namerava da se zaustavi

- Osećam se mnogo lakše, mogu vam reći. Ići ću još petnaestak dole sigurno, ne smem više preko toga. Biću ružan onda, ne stoji to meni (smeh) - našalio se Lazić, kojeg je tokom najtežeg životnog perioda neizmerno obradovala vest da mu je verenica Marina Gagić trudna, te da će dobiti svoje drugo po redu dete.

Foto: pink.rs

- Jedva čekam, jako sam srećan zbog toga, ne mogu da opišem. Zaista, nešto lepo da se dogodi u celoj ovoj situaciji - kaže Darko.

Vežbe mu teško padaju, ali ne odustaje, jer želi da se oporavi što pre.

Foto: pink.rs

- Teško je. Još me bole noge, malo mi to teško pada. Znam da moram i da je dobro po mene, tako da se trudim i trpim bol. Moram, ako ne boli, nema uspeha - rekao je folker i priznao da je u potpunosti promenio svoj život, kao i to da se neće vraćati starim, lošim navikama.

- Menjam se za 360 stepeni. Promenio, već! Na život se drugačije gleda, na sve se drugačije gleda. Nema više zaj*bancije, neozbiljnosti... Mora čovek da se uozbilji. Nažalost, meni se desilo ovo, pa sam morao tako da se uozbiljim. Dok se neko ne opeče, ne osvesti se, ali biće sve to bolje - rekao je Darko, koji se trudi da o svom boravku u kolicima uopšte ne razmišlja.

Foto: pink.rs

- Kad bih o tome razmišljao, samo bih psihički mnogo odlutao. Shvatio sam to kao moranje jer ne mogu da hodam, ali sam počeo na štakama da hodam. Vidim napredak i znam da ću brzo izaći iz njih - poručuje Darko, koji je otkrio i da se čuo sa Anom Sević. 

- Jeste, zvala je, naravno, da pita kako sam, da li je sve u redu, treba li šta. Bila je čak i u poseti u bolnici - rekao je on

Šta je ispričao, pogledajte u video-snimku:

DARKO LAZIĆ RAZGOVARAO SA PSIHIJATROM! Evo šta je odlučeno




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Janko

pre 5 godina

Jednog pjanduru i narkomana promovišete...SRAMOTA...tòliko pametne i za naciju vredne dece,mladića,devojaka i ukupno ljudi u Srbiji a vi jednog ološa od ljudskosti promovišete....je li bre vi ko NATO samo umesti kasetnih bombi i uranijuma 287 bacate negativan moral i neljudskost u mozgove srbskog naroda...sramota

rale

pre 5 godina

drzi se dare.potreban si i nama i tvojoj porodici i familiji.sada nema hocu necu,sada moras imati u glavi,ja moram.glavu gore i samo napred

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17