• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. S.

11.01.2019

22:00

LUKAS I SONJA SE PONOVO POMIRILI: Posle žestokog medijskog rata, supružnici opet u ljubavi?!

Estrada

LUKAS I SONJA SE PONOVO POMIRILI: Posle žestokog medijskog rata, supružnici opet u ljubavi?!

Podeli vest

Aca Lukas i Sonja Vuksanović zajedno proslavili Božić u kafiću svog prijatelja. Nisu se odvajali cele večeri, folker svojoj dragoj pevao na uvce "Kad mi dođeš ti"

Folker Aca Lukas se ponovo pomirio sa svojom ženom Sonjom Vuksanović. Supružnici, koji su još leta 2017. najavili razvod, a i dalje nisu potpisali papire, odlučili su da svom braku daju novu šansu.

Oni su zajedno proslavili božićne praznike, i to u restoranu "Princip" u centru Beograda, a prisutni kažu da su se ponašali kao na početku veze.

Planiraju putovanje

- Sonja i Aca su ponovo veoma bliski. Celo veče su proveli u restoranu, a odvajali su se samo kada je Sonja bila na podijumu za igru. Zbližila ih je zajednička prijateljica, pevačica Marina Visković, koja je sa njima bila i za Božić. Oni i dalje ne žele javno da priznaju da su se pomirili, ali svima je jasno da se vole i da hoće da pokušaju ponovo - kaže izvor Informera blizak bračnom paru i dodaje:

Neće da prizna

Aca i ja imamo iste prijatelje i te večeri proslavljali smo Božić sa njima
Sonja Vuksanović

- Svima nam je bilo jasno šta se dešava kada je Aca uzeo mikrofon i zapevao svojoj dragoj na uvce pesmu Olivera Dragojevića "Kad mi dođeš ti".

Naš sagovornik dodaje da Aca i Sonja baš zbog ljubavi koju osećaju jedno prema drugom razvlače brakorazvodnu parnicu.

 

Foto: Informer DN

- Lukas se sve ovo vreme nadao da će Sonja popustiti i da će se pomiriti, a to se konačno i dogodilo. Još se nije vratila u stan u kom su zajedno živeli na Banjici, ali se zato viđaju svakodnevno. Planiraju čak i zajedničko putovanje - objašnjava njihov prijatelj.

Foto: Informer DN

A da su se supružnici sjajno zajedno proveli na najradosniji hrišćanski praznik, uverila se i ekipa magazina "Skandal", koja je ovekovečila njihovo druženje u pomenutom kafiću.

Foto: Informer DN

8

GODINA SU U BRAKU ACA I SONJA

Očekivano, Sonja nije želela da potvrdi da je svom braku dala novu šansu, već je poručila da se sa Lukasom viđa zbog ćerke Viktorije, ali i zajedničkog društva.

- Aca i ja imamo iste prijatelje i te večeri proslavljali smo Božić sa njima u jednom beogradskom restoranu. Zbog njih, a prvenstveno zbog naše ćerke Viktorije nas dvoje smo prinuđeni da se bar nekoliko puta godišnje zajedno okupimo na nekom slavlju ili proslavi, i to je sve - rekla je Sonja kratko, ne želeći da komentariše činjenicu da je sve češće viđaju u Acinom društvu.

Foto: Informer DN

Sonja ga začikavala pesmom

Na proslavi Božića Sonja je bila veoma vesela, a posebno se opustila uz numeru "Uđi slobodno" od Lepe Brene, koju je na žurci pevala njena drugarica Marina Visković:
- Uđi slobodno, vidi da li dišem, hiljadu sam ti ja života dala, dođi, uzmi mi još i ovaj jedan što sam s tobom imala. Uđi slobodno, to je samo ljubav, kad vidim te, srce svoje čujem, znam da nikad mi ništa nisi dao, a ipak sve ti dugujem - pevala je Sonja đuskajući.

 

Lukas tokom jučerašnjeg dana nije bio dostupan za komentar.

Nagodio se s tužilaštvom

Popularni folker i Sonja odlučili su da se razvedu nakon što je u medijima odjeknula priča da je ona imala aferu sa košarkašem Markom Jarićem. I Lukasu je u to vreme pripisivana veza sa koleginicom Anom Sević, ali ni to nikada nije potvrđeno.

Početkom septembra 2017. godine Sonja je prijavila supruga da ju je prebio u njihovom stanju na Banjici. On je sporazumno priznao krivicu kako bi se nagodio sa tužilaštvom. Osuđen je na uslovnu kaznu od deset meseci zatvora.

ŽELJKO ŠAŠIĆ OTVORIO DUŠU: Lukas je kriv za moj LOŠ ODNOS SA ĆERKOM!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17