• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.12.2020

13:10

ZA SINOM VOJE BRAJOVIĆA ŽENE LUDE! Prati ga 35 HILJADA LJUDI, pravi je MACAN, a evo čime se BAVI! Slava oca mu NIKADA nije pomogla /FOTO

Kultura

ZA SINOM VOJE BRAJOVIĆA ŽENE LUDE! Prati ga 35 HILJADA LJUDI, pravi je MACAN, a evo čime se BAVI! Slava oca mu NIKADA nije pomogla /FOTO

Podeli vest

Glumac Voja Brajović ima sina koji je pravi lepotan!

Vukota Brajović je model koji sam radi na svojoj karijeri, a to što mu je otac poznat i slavan mu nije mnogo pomoglo u životu, kako je sam rekao.

Naime, sin Voje Brajovića je pre nekoliko godina postao jedan od traženijih muških manekena u Srbiji, ali onda je u svetu mode napravio pauzu, pa se posvetio radu u filmskoj industriji.

On se proslavio kao model i bio je dosta tražen u Srbiji, a onda je krenuo putem filmske industrije. On se pojavio kao producent, scenarista i glumac u jednom filmu i tu pokazao neke od svojih talenata, kojih je očigledno mnogo.

- S jedne strane postoji ta instant-prepoznatljivost prezimena, što nekim ljudima može da deluje zanimljivo. To obično bude kratkog daha i dobro je što je tako. Na kraju dana, mi smo ono što jesmo i nikakva rodbinska veza nam ne može pomoći da se izdiferenciramo kao izuzetne individue ukoliko to prosto nismo. Važno je biti svoj i ne dopustiti da te poznato prezime definiše na bilo koji način - rekao je Vukota.

Vukata je veoma aktivan i na društvenim mrežama, a na Instagamu često objavljuje videa sa luksuznih destinacija. Prati ga preko 35.000 ljudi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
bole

pre 3 godine

Interesantno da većina glumaca kukaju na svoj poziv da je teško biti glumac a većini njih su deca glumcii normalno spram drugih glumaca oni imaju prednost u poslu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59