• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.02.2021

13:05

MONIKA BELUČI KOMENTARISALA FOTOGRAFIJU SLOBODE MIĆALOVIĆ! Ovaj detalj pokazuje da su GLUMICE I DALJE U FENOMENALNIM ODNOSIMA! /FOTO/

Kultura

MONIKA BELUČI KOMENTARISALA FOTOGRAFIJU SLOBODE MIĆALOVIĆ! Ovaj detalj pokazuje da su GLUMICE I DALJE U FENOMENALNIM ODNOSIMA! /FOTO/

Podeli vest

Sloboda Mićalović i Monika Beluči upoznale su se pre nekoliko godina, tokom rada na filmu "Na mlečnom putu", Emira Kusturice, a slavna svetska glumica ne krije koliko je oduševljena koleginicom iz Srbije.

A da su i danas u fenomenalnim odnosima pokazuje njihov odnos na Instagramu, na kojem slavna italijanska glumica redovno ostavlja komentare našoj Slobodi.

Ovoga puta Sloboda je objavila fotografiju iz prirode, sa osmehom na licu, a Monika je ispod ostavila tri srca, što nije prošlo neprimećeno od strane fanova ovih lepotica.

Pogledajte:

Foto: printscreen instagram/sloboda_micalovic_boba

Ipak, veruje se da ovu poruku Sloboda još uvek nije videla, jer je ovoga puta odgovor izostao, što na prethonim fotografijama nije bio slučaj.

Bilo kako bilo, ove dve glumice se međusobno veoma cene i poštuju! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija