• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: espreso/informer

03.01.2020

14:47

OBLIK PUPKA OTKRIVA KOLIKO ĆETE DUGO ŽIVETI! Ali to nije SVE, evo šta još možete da SAZNATE!

Zanimljivosti

OBLIK PUPKA OTKRIVA KOLIKO ĆETE DUGO ŽIVETI! Ali to nije SVE, evo šta još možete da SAZNATE!

Podeli vest

Oblik pupka određuje način na koji pupčana vrpca nakon porođaja zaceljuje i ostavlja ožiljno tkivo, no navodno upravo oblik i izgled pupka puno otkriva o karakteru čoveka, piše The Sun

Ako verujete u kinesku mitologiju, oblik pupka može čak odrediti i koliko ćete dece imati u životu. Ako želite veliku porodicu, bolji je udubljeniji pupak.

Nemački psiholog dr. Gerhard Reibman napisao je knjigu Centered: Understand Yourself through your Navel, a tvrdi kako se pregledom pupka može ustanoviti i koliko ćete dugo živeti.

DIJETA "OSAM SATI"! Probajte nov način za skidanje kilaže!

Iako nema naučnih dokaza u prilog tvrdnjama da oblik pupka određuje bilo kakve karakterne osobine ili trajanje života, teorije povezane s tim tvrdnjama su prilično zanimljive.

1. Ispupčeni pupak

Pupak koji strši predstavlja snažnu, ekstrovertiranu stranu optimističnog karaktera. Vi ste tvrdoglavi i spremni učiniti sve da dođete do onoga što želite. Uverenja su vam važna i držite ih se. Treba vam vremena za pronalazak idealnog partnera, no kad ga konačno pronađete, ta je veza dugoročna. Očekivano trajanje života: 72 godine. 

Foto: Pixabay

2. Okrugao i dubok pupak

Vlasnici ovakvog pupka su najčešće skromni i tihi ljudi velikog srca. Ne vole zamarati druge svojim problemima, a očekivani životni vek im je 81 godinu.

Foto: Pixabay

3. Vertikalni udubljeni pupak

Reč je o plitkom i tankom pupku koji navodno pokazuje da mu je vlasnik emocionalno stabilan, velikodušan i samouveren čovek. Očekivana životna dob je 75 godina.

ŠTIKLE SU NOSILI MUŠKARCI?! Ove stvari zapravo nisu bile namenjene ŽENAMA... ŠOK SAZNANJE!

4. Horizontalni pupak

Takav se pupak obično širi poprečno po stomak, a navodno simboliše kompleksnu i emocionalnu ličnost vlasnika. Riječ je o ljudima koji nemaju previše poverenja u druge, no kad nekome konačno veruju, onda je to dubok i smislen odnos. Glavni princip u životu im je ponašati se prema drugima onako kako se oni ponašaju prema njima. Očekivana životna dob je 68 godina. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kiki

pre 4 godine

Kako vas nije SRAMOTA OLOŠU SKRIBOMANSKI!!!????? Ima li još neka glupost, zatucanost, debilizam, baljezgarija i palanački primitivizam koji vi niste UVALILI NARODU DA GA UZ RIJALITIJE UDEBILITE SKROZ!!!! Fuj i novine i urednik i skriboman kvazi-novinar! Bednici!

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17