• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Source.ba/informer.rs

24.01.2020

19:07

PALA SA DEVETOG SPRATA, obrisala se i ODŠETALA! Šokantan snimak iz Rusije, POMISLIĆETE DA VAS OČI VARAJU!

Zanimljivosti

PALA SA DEVETOG SPRATA, obrisala se i ODŠETALA! Šokantan snimak iz Rusije, POMISLIĆETE DA VAS OČI VARAJU!

Podeli vest

Neverovatnu scenu u Sibiru snimio je komšija žene koja je pala sa terase sa 9. sprata zgrade u naselju Izlučinsk

Incident je snimio šokirani prolaznik, a na snimku se vidi žena koja pada u dubok sneg, nakon čega ustaje i napušta mesto događaja. 

PREPOZNAJTE POKVARENO MESO! Pod broj jedan SVEŽE MESO mora da bude JARKO CRVENO, pod dva... (VIDEO/ANKETA)

 

JEZIVA NESREĆA ODNELA MU JE ŽIVOT! 12 godina od smrti Milenka ZABLAĆANSKOG - njegov POSLEDNJI GEST svi će pamtiti, kakva LJUDINA!

Na snimku objavljenom na lokalnom TV kanalu, jasno se vidi kako žena pada sa visine u sneg, koji se raspršuje u različitim pravcima.  

Nakon nekoliko sekundi ona ustaje i odlazi. Detalji ovog nesvakidašnjeg slučaja, kao ni sa kakvim povredama je žena prošla nisu objavljeni. 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vns

pre 4 godine

Putin je stvorio superRuje...on ih je lično projektovao a i učestvovao je u njihovoj proizvodnji....Ameri tresu vam se gaće od superRuja...aaaa? Sledeće godine će nam pokloniti za 10 milijardi eura ceo kontejner superRuja. Padaju sa 18. sprata,ne jedu ne umaraju se,samo rade rade i rade....

knez

pre 4 godine

Dobro razmislite pre nego sto krenete na Bacuske.

sledeća vest

Izbori 2024

Ponovo cirkus u Skupštini Srbije, opozicija pokušala da nasrne na Stojana Radenovića, reagovalo obezbeđenje! Ekstremno nevaspitanje i nekultura! Uživo
Izbori 2024

Ponovo cirkus u Skupštini Srbije, opozicija pokušala da nasrne na Stojana Radenovića, reagovalo obezbeđenje! Ekstremno nevaspitanje i nekultura!

U Skupštini Srbije danas se nastavlja rasprava o izboru predsednika parlamenta. Poslanici Skupštine Srbije raspravljali su u ponedeljak o predlogu, koji je obrazlagao šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov, da predsednik Skupštine Srbije bude potpredsednica SNS Ana Brnabić. Taj predlog podržale su Srpska napredna stranka, Socijalistička partija Srbije, Savez vojvođanskih Mađara, Jedinstvena Srbija, Pokret ujedinjenih penzionera Srbije, dok su se protiv izjasnile Srbija protiv nasilja, Nova Demokratska stranka Srbije, Mi glas iz naroda dr Branislav Nestorović i Mi glas iz naroda.

19.03.2024

09:59

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija