• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: stil/informer.rs

18.08.2020

14:44

ŠEST MESTA U KUĆI GDE JE NAJBOLJE KRITI PARE! Ovde ih SIGURNO niko NEĆE NAĆI

Zanimljivosti

ŠEST MESTA U KUĆI GDE JE NAJBOLJE KRITI PARE! Ovde ih SIGURNO niko NEĆE NAĆI

Podeli vest

Mnogim ljudima i dalje kućna "slamarica" deluje kao bolja opcija od čuvanja novca u banci, ali se plaše da bi u slučaju provale mogli da ostanu bez svoje ušteđevine

Kako do toga ne bi došlo, novca svakako ne treba čuvati na očiglednim mestima poput fioka, ormara ili još gore, zasebnih novčanika u plakaru ili upadljivih kasica.

Predstavljamo vam 6 fenomenalnih mesta na kojima možete da sakrijete novac u kući - ovde ga niko nikad ne bi tražio!

(VIDEO) OVA BILJKA DONOSI PARE! Ukoliko raste OVAKO uspeh vam je ZAGARANTOVAN!

1. Akvarijum sa ribicama

Savijte novčanice i spakujte u malu staklenu teglu, dobro zatvorite i sakrijte u nasukani brod ili drugi ukras koji imate u akvarijumu. Ako može da stane, možete je sakriti i kod filtera za vodu.

2. Baterijska lampa

Uklonite baterije i na njihovo mesto smestite novac. Još bolje - oblepite lampu selotejpom, kako bi izgledalo kao da je lampa rasklimana na tom telu, pa ste je lepljivom trakom pričvrstili.

3. Dečja igračka

Ako imate decu i puno igračaka, ovo je sjajan izbor. Ako ne - sumnjiva igračka privući će pažnju lopova i biće pregledana. Najbolji izbor su muzičke plišane igračke - ako lopov bude ispipavao igračku, uključiće se zvuk i momentalno ga uplašiti, a neće uspeti da čuje šuštanje novčanica.

Foto: Pixabay

 

4. Kućica za psa

Retko koji pljačkaš bi se setio da podigne kućicu za psa i pogleda da li tu možda ima novca! Samo se potrudite da novac bude lepo zapakovan i zaštićen, i zatrpan zemljom.

5. Stare patike

Teško da će iko da zaviri u par raspadnutih, prljavih patika, naročito ako imate mnogo pari obuće.

6. Klupko sa vunom i koncima

Savijenu novčanicu lako možete da uglavite u klupko vune, a tu će ga retko ko tražiti. Mesto učinite što manje sumnjivim - dodajte i konce, makaze, pleteće igle...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Samosvesna građanka

pre 3 godine

Ali će ih naći posle čitanja teksta! :)

nemam

pre 3 godine

Imam nekoliko stotina hiljada evra. Kako to da sakrijem? U uticnici? U akvarijumu? Ha-ha! Drzim ih u banci, rodjo. Jednostavno, zar ne?

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17