• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/Informer.rs

28.10.2020

17:18

MAČKA JOJ JE SPASILA SINA! Pas je napao dete na metar od majke - A ONDA SE POJAVILA ONA I SAMO JE FALILO DA POČNE DA REŽI! (VIDEO)

Zanimljivosti

MAČKA JOJ JE SPASILA SINA! Pas je napao dete na metar od majke - A ONDA SE POJAVILA ONA I SAMO JE FALILO DA POČNE DA REŽI! (VIDEO)

Podeli vest

Video koji ovih dana kruži društvenim mrežama mnoge je uznemirio i uplašio, dok drugi ne mogu da prestanu da komentarišu glavnog aktera - mačku spasioca.

Naime, čitav događaj odvio se u nekoliko sekundi. Mali dečak je stajao na ulici i gledao oko sebe, kada se pojavio pas, koji ga je najpre oborio, a zatim počeo da grize. Uplašeno dete odmah se sklupčalo na zemlju.

Foto: printscreen Facebook RT Feline brave

U tom trenutku, mačka, koja je prethodno pobegla od psa ispod automobila, zatrčala se na psa i uspela da njegovu pažnju da usmeri na sebe, kako bi prestao da napada dečaka. Zatim se potukla sa njim, a onda munjevitom brzinom počela da beži, da bi ovaj pas krenuo za njom.

Majka dečaka sve vreme je stajala sa strane, držeći bebu u rukama, a uplašena žena nije mogla da odreaguje, kako zbog deteta u rukama, tako i zbog situacije koja se dogodila u sekundi.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jadranka Belančić

pre 3 godine

Pas nije napao dječaka, samo se htio poigrati, pogledajte kako veselo maše repom.. Normalno da ga je srušio i preplašio, kad je veći od njega... Maca je bila super... ❤️? I mene već odraslu je na isti način, od veselja i dragosti, srušio u parku njemački ovčar, bio je velik kao ja kD mi je stavio šape na ramena , hahaha ?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija