• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.09.2021

14:31

Gost na svadbi čuo povike iz bunara: Unutra je zatekao neverovatnu scenu o kojoj Hrvatska danima bruji

Pixabay

Zanimljivosti

Gost na svadbi čuo povike iz bunara: Unutra je zatekao neverovatnu scenu o kojoj Hrvatska danima bruji

Podeli vest

LJubav ne bira mesto ni vreme, kaže stara izreka, a dvoje mladih sa jedne svadbe u Hrvatskoj pravi su primer toga.

Tamošnji portali preneli su vest koja je izazvala veliku pažnju: devojka i mladić, oboje stari 25 godina su u naletu strasti upali u bunar, ali su ih spasili svatovi sa svadbe na kojoj su bili.

Sve se odigralo na jednoj parceli u Đurđevcu kod Koprivnice, a  među momkom i devojkom buknula je ljubavna hemija tokom veselja, pa su potražili mesto na kojem mogu da se osame. Našli su ga na međi praznog privatnog imanja i gradske parcele nedaleko od lokalnog hotela.

Ali, uz šikaru se nalazio i stari bunar koji je bio pokriven limenim poklopcem, a zaigrani par je u naletu strasti legao na taj poklopac. On je pod njihovom težinom popustio, pa su oboje upali u bunar.

Sreća u nesreći je da njihov pad u bunar dubine četiri metra nije imao tragične posledice, a na ruku im je išla i činjenica da je na dnu bilo samo 30-ak centimetara vode.

Posle pada i nenadanog kupanja, devojka je počela vikom da traži pomoć, a njene je povike iz hotelske sobe čuo jedan od gostiju. On ih je uz pomoć još dva gosta izvukao iz bunara.

- U međuvremenu smo pozvali i hitnu pomoć, vatrogasce i policiju, a kad su izvučeni iz bunara, devojka se žalila da je glavom udarila u ozidani deo bunara, dok je mladić rekao da nema nikakvih povreda. Hitna je odvezla devojku u bolnicu na pregled i srećom, prošla je samo s lakšim povredama glave pa je odmah puštena kući - pričaju svatovi.

Sreća je, dodaju oni, da se sve dobro završilo, pa da sad mogu svi da se šale na račun novopečenih ljubavnika, prenosi Podravski.hr.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17