• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: People/informer.rs

08.12.2018

19:17

(VIDEO) VOLIM DA BUDEM POTPUNO GOLA, a nekad su me zvali RUŽNO PAČE!

Showbiz

(VIDEO) VOLIM DA BUDEM POTPUNO GOLA, a nekad su me zvali RUŽNO PAČE!

Podeli vest

Iako je bivša manekenka Tajra Benks danas zadovoljna izgledom, nedavno je ipak priznala da je otišla 'pod nož'. U autobiografiji 'Perfect Is Boring' iskreno je progovorila o operaciji nosa...

Voditeljka i bivša manekenka Tajra Benks (45) danas je jedna od najlepših žena na svetu, ali je tokom odrastanja imala velikih problema sa samopouzdanjem. U detinjstvu su je vršnjaci često zadirkivali zbog njenog izgleda, a u školi je imala i nadimak 'ružno pače'. 

 

 

- Kada sam bila mlada, jednog leta sam izgubila mnogo kilograma, i to bez ikakvog povoda. Zbog toga sam bila tužna i depresivna, jer nisam nikako uspevala da vratim izgubljenu težinu. Gledala sam se u ogledalo svaki dan i nazivala samu sebe odvratnom. Postala sam asocijalna, a broj mojih prijatelja se smanjivao. Nisam nikoga gledala u oči i loše sam se osećala zbog svog tela - piše časopis People.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Tyra Banks (@tyrabanks) дана 16. Нов 2018. у 4:40 PST

 

Umesto da plače, mlada Tajra je odlučila da se posveti učenju i školi kako bi zaboravila na sopstvenu nesigurnost, ali i stalna vređanja njenih vršnjaka. U emisiji Larija Kinga pre nekoliko godina priznala je da obožava svoj izgled, a sama je sebi najlepša kad je u potpunosti gola.

 

 

- Uvek se najbolje osećam kad sam potpuno gola, tada sam sebi najlepša - rekla je u intervjuu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Tyra Banks (@tyrabanks) дана 11. Сеп 2018. у 5:55 PDT

 

Iako je bivša manekenka danas zadovoljna izgledom, nedavno je ipak priznala da je otišla 'pod nož'. U autobiografiji 'Perfect Is Boring' iskreno je progovorila o operaciji nosa. 

 

 

- Neprijatno mi je kad sve te prirodno lepe žene osuđuju one druge koje su na sebi nešto menjale... 'Majka priroda' nije uvek poštena, pogotovo kad je u pitanju lepota - otkrila je za People.

(FOTO) NOSI PERIKE SKORO 30 GODINA, a sad je slavna maneknka pokazala svoje prirodno izdanje!

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17