• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

04.09.2019

16:49

(FOTO/VIDEO) BIJONSE IZGLEDA KAO SEKS BOMBA! Atraktivna pevačica danas puni 38. godina!

Showbiz

(FOTO/VIDEO) BIJONSE IZGLEDA KAO SEKS BOMBA! Atraktivna pevačica danas puni 38. godina!

Podeli vest

Pop zvezda danas slovi za jedno od najvećih pevačkih imena, mnogi je smatraju modnom ikonom, a njen uticaji na polju muzike je nemerljiv

Svoju bogatu karijeru započela je 1996. godine u grupi "Destiny's child", a 2003. se odlučila da započne solo karijeru i tek tada ostvaruje svoj puni potencijal.

Bijonse je jedna od najuspešnijih muzičkih umetnica u istoriji, s obzirom da su njeni albumi prodati u tiražu većem od stotinu miliona primeraka. Takođe, ona je prva žena koja je 2010. godine u jednoj noći osvojila čak šest Gremi nagrada.

 

 

Uporedo sa muzičkom, Bijonse se posvetila i glumačkoj karijeri, a i na tom polju ostvarila zapažene uloge. Prvu ulogu dobila je u komediji "Pink Panter".

Zahvaljujući svim ovim uspesima, Bijonse danas ima legendarni i status "dive" i mnogi je smatraju najuticajnijom Afroamerikankom na svetu danas.

Foto: AP PHOTO

 

Bijonse je početkom vikenda prisustvovala festivalu "Made in America" u Filadelfiji, gde i započela proslavu svog 38. rođendana.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Beyoncé (@beyonce) дана 3. Сеп 2019. у 9:10 PDT

 

Foto:  

Suprug, slavni američki reper Džej Zi iznenadio ju je rođendanskom tortom i flašom šampanjca, a svi prisutni u bekstejdžu pevali su rođendansku pesmicu.

(VIDEO) MOJE TELO KAO DA NIJE BILO MOJE! Bijonse otkrila kako je smršala

U poslednjih nekoliko dana, slavna pevačica se nije oglašavala povodom svojih planova o tome na koji način će proslaviti ovaj bitan datum.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija