• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: daily.mail.co.uk/informer.rs

10.09.2016

14:45

(FOTO/VIDEO) POTRESNA ISPOVEST MANEKENKE: Zbog prevelikih grudi sam bila na ivici smrti!

Ljubav

(FOTO/VIDEO) POTRESNA ISPOVEST MANEKENKE: Zbog prevelikih grudi sam bila na ivici smrti!

Podeli vest

Gejl Porter (45) izašla je u javnost sa fotografijama na kojima se vide njene velike prirodne grudi zbog koji je prolazila kroz depresije i poremećaj u ishrani

Noseći nezakopčanu crnu bluzu, nekadašnja manekenka i voditeljka pokazala je kako su joj grudi izgledale pre nego što je otišla na operaciju smanjivanja. Iako joj je izgled pomogao da postane prepoznatljivi model devedesetih godina, početkom ovog veka, Gejl je postala stidljiva i depresivna i trpela je velike bolove.

(FOTO) ONA ŠETA HAMILTONA! Jedinstvena Vini Harlou smuvala šampiona Formule 1

- Oduvek sam mrzela svoje masivne grudi. Kada su predstavljene u "Houses of Parliament" nisam imala nikakvo pouzdanje u sebe i svoj izgled. Dovela sam sebe do anoreksije ne bih li ih se otarasila, ali one nisu htele da se smanje. Svaki put kada bih se ugojila, ugojila bih se u grudima - ispričala je Gejl Porter za "The Sun", a prenosi Daily mail.

printscreen youtube

Ona je dovela sebe na težinu od 40 kilograma, i bila je hospitalizovana kada se onesvestila u teretani.

- Dok sam se bavila modelingom, bila sam veoma vitka, jer sam želela da mi grudi izgledaju manje - kaže ona.

Lepota Gejlinog tela obeležila je devedesete, ali sledeća decenija je bila paklena za nju. Borila se sa bipolarnim poremećajem, anoreksijom, a u jednom trenutku joj je dijagnostifikovana i alopecija, koja je rezultirala gubljenjem kose, obrva i trepavica u 2005. godini.

Potom je dobila septikemiju (medicinski termin koji se odnosi na prisustvo patogenih organizama u krvotoku, koje dovodi do sepse), bolovala je od insomnije, odala se alkoholu i postala je suicidna. Počela je i da se samopovređuje, a jednom prilikom se toliko gadno posekla po ruci da su morali da je zašiju sa 10 kopči. Posle udaje za gitaristu Dena Hipgrejva i rođenja ćerke, njen život počeo je još više da se raspada.

(FOTO, VIDEO) SEKSI SRPKINJА ZALUDELA SVET! I mi smo među njima!

printscreen youtube

Patila je od postporođajne depresije, zbog čega su joj prepisali prozak. Istim lekovima je pokušala i da se ubije 2011. godine.

Gejl je samo snagom volje uspela da se spase. Samovoljno se odrekla lekova i počela je intenzivno da trenira.

Operacija dojki je bila nešto što je oduvek želela, ali na to se odlučila tek 2008. godine, kada su joj pronađene dve kvržice u grudima. Lekari su konstatovali da stanje nije alarmantno, ali kako su se kvržice uvećavale, Gejl je odlučila da ih ukloni, a ujedno i da smanji grudi.

Ona se podvrgla zahvatu 22. jula ove godine i sada je presrećna sa svojim daleko manjim grudima.

(VIDEO) NJEN SEKSI SNIMAK OBARA PORNO-SAJTOVE! Striptiz izazvao pometnju širom sveta!

- Moje grudi su bile ogromne na mom malom telu, koje je celo počelo da se krivi zbog njih. Danas kad skinem brushalter, grudi mi ne padaju do kolena i ne dodiruju se, stoje čvrsto tamo gde sam ih i ostavila - kaže ova hrabra žena sa osmehom.

Gejl danas radi na tome da postane personalni trener, a u slobodno vreme je stendap komičarka.

(FOTO) SLAVNA MANEKENKA O TEŠKOJ BOLESTI: Svaki dan sam u krevetu i primam infuziju!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17