• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: stil/informer.rs

17.01.2020

11:29

JEDNA KAŠIČICA JE DOVOLJNA! Uvrstite ovaj začin u ishranu i gledajte kako se KILOGRAMI TOPE, a zdravlje POPRAVLJA!

Ljubav

JEDNA KAŠIČICA JE DOVOLJNA! Uvrstite ovaj začin u ishranu i gledajte kako se KILOGRAMI TOPE, a zdravlje POPRAVLJA!

Podeli vest

Za morsku so znamo već decenijama, u proteklih bekoliko godina popularna je postala i himalajska so, a da li ste znali da postoji i crna so?

Ukoliko je uvrstite u redovnu ishranu, telo će vam biti zahvalno. Nutricionisti preporučuju jednu kašičicu dnevno kao dodatak jelima i u kratkom vremenskom periodu ćete primetiti poboljšanje zdravlja.

Prema rečima nutricionista pravi je eliksir zdavlja i lepote. Benefiti koje ima za organizam su mnogobrojni.

AKO SE U POTPUNOSTI ODREKNETE HLEBA, vaš organizam će pretrpeti ovih OSAM PROMENA!

KISELI KUPUS LEČI OVE BOLESTI! Jedite ga redovno i nikada više nećete imati OVAKVE PROBLEME!

Crna se so još naziva i Indijska, a upravo u ovoj zemlji ga lekari prepisuju pacijentima koji imaju visok krvni pritisak. 

S obzirom da u sebi ima malu količinu natrijuma, ona ne stvara opasnost za povećanje krvnog pritiska i zato je mnogo bolja opcija od morske soli. Takođe, se preporučuje za ublažavanje gorušice i gasova u crevima.

Kako se dobija crna so?

Dobija se iz vulkanskih područja Pakistana i Indije, a koristi se u indijskoj kuhinji kao začin, koji daje specifičan ukus jelima.

PREPOZNAJTE SIMPTOME! Šest signala koji jasno ukazuju da vam sledi SRČANI UDAR!

CIMET: Pomaže u mršavljenju, leči prehladu, smiruje kožu!

Crna so za smanjenje telesne težine 

Zbog mogućnosti razgradnje lipida i enzima, ova so je vrlo efikasna u smanjenju masnih naslaga. Jendostavno zamenite kuhinjsku so sa crnom i gledajte kako vam kilogrami odlaze.

Zdravlje kose

Odličan je saveznik u borbi protiv opadanja kose. Nije potrebno da pravite maske za kosu, već ćete benefite primetiti samo ukoliko počnete redovno da je konzumirate. 

Minerali koji se nalazi u njoj će uticati na rast i jačnje vlasi. Osim toga, učiniće kosu sjajnijom i gušćom.

Nuitricionisti preporučuju da popijete jednom dnevno čašu soka od paradajza u koji ćete dodati jednu kašiku ove soli.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
admin

pre 4 godine

kakva glupost natrijum je natrijum bio bilo koje boje sastav natrijuma je poznat pa da li so dolazi sa himalaja ili iz prcilovice potpuno je nebitno...jos jedna stvar kako narodu uzeti para

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija