• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: su

27.09.2018

16:22

(FOTO) BOND POSTAO TATA! Rejčel Vajs i Danijel Krejg postali roditelji devojčice

Showbiz

(FOTO) BOND POSTAO TATA! Rejčel Vajs i Danijel Krejg postali roditelji devojčice

Podeli vest

Glumci Rejčel Vajs i Danijel Krejg postali su roditelji devojčice

Holivudski par, koji je u braku sedam godina i stara se o dvoje dece koje imaju iz svojih prethodnih veza, dobio je svoje prvo zajedničko dete. 

Četrdesetosmogodišnja glumica se porodila početkom septembra, ali i dalje ne želi da novosti iz svog života deli sa javnošću. 

Ipak, paparaci su pratili slavni par te su ih snimili kako izlaze iz zgrade zajedno sa novorođenom bebom koju su očigledno rešili da prošetaju njujorškim ulicama.

Vajsova je do sada samo nekoliko puta u medijima govorila o svojoj trudnoći. U intervjuu za Njujork tajms kazala je da ona i Bondova zvezda očekuju "malog čoveka". 



 - Danijel i ja smo mnogo srećni. Imaćemo malog čoveka. Ne možemo da dočekamo da vidimo njega ili nju. Još uvek je sve misterija - kazala je. 

Glumica ima 12-godišnjeg sina Henrija sa rediteljem Darenom Aronofskim, dok Danijel ima 26-godišnju ćerku Elu iz braka sa Fionom Ludon.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17