• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

28.07.2019

19:15

(FOTO) EJMI JE UMRLA PRE OSAM GODINA, BORBA ZA NJENO BOGATSTVO JOŠ TRAJE! Bivši muž traži milion funti!

Showbiz

(FOTO) EJMI JE UMRLA PRE OSAM GODINA, BORBA ZA NJENO BOGATSTVO JOŠ TRAJE! Bivši muž traži milion funti!

Podeli vest

Ejmi Vajnhaus preminula je 23. jula 2011. godine u 27. godini života. Iza sebe je ostavila brojne hitove koji se i dan danas slušaju, a koji vraćaju sećanje na pevačicu anđeoskog glasa, međutim nije ostavila testament, a sad su se pojavile nove informacije o tome

Ejmi nije ostavila testament, pa je nakon njene smrti svo njeno bogatsvo oporezovano i prosleđeno njenim roditeljima majci Džanis i ocu Miču.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

- Happy July?? #amywinehouse #blakefieldercivil

A post shared by amy jade winehouse? (@amythelioness) on Jul 1, 2019 at 11:51am PDT

 

Osam godina nakon pevačicine smrti, usledila je tužba njenog bivšeg muža Blejka Sivila, kojom traži da mu se isplati milion funti, jer je proveo sa njom šest godina i jer je, kako tvrdi, zaslužan za mnoge Ejmine uspehe.

 

 

Ovo je izazvalo pravi skandal, a ovaj sraman potez najstrože je osudila javnost i Ejmina porodica, koja kaže da Blejk nije zaslužio ništa i da je samo doprineo pevačicinom lošem stanju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

- ??? #amywinehouse #blakefieldercivil

A post shared by amy jade winehouse? (@amythelioness) on Apr 24, 2017 at 2:29pm PDT

 

- Ovo je neko ko je potrošio mnogo Ejminog novca tokom vremena koje su proveli zajedno. Takođe je poveo mnogo vremena u zatvoru, donoseći svima ništa osim boli. Dati njemu još jedan novčić bilo bi previše. Reći da bi bilo neprikladno za njega da ima dobit od Ejminog bogatstva bilo bi potcenjivanje - rekao je izvor.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija