• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Miss7.24.hr

27.08.2019

13:22

(FOTO) DŽEJ LO ima novu frizuru za jesen

Showbiz

(FOTO) DŽEJ LO ima novu frizuru za jesen

Podeli vest

Iako smo navikli da je viđamo sa dugom i bujnom kosom, Dženifer Lopez je rešila da napravi drastičnu promenu. Na jednom događaju se pojavila sa znatno kraćom kosom. Bob frizuru je oplemenila svetlijim pramenovima

Za novi izgled zaslužan je njen dugogodišnji frizer Kris Apleton. Duži bob je izvrstan primer frizure koji odiše praktičnošću i elegancijom, vrlo je zahvalan za održavanje. U par poteza figara ili pegle, strogi ravni bob se pretvara u blage opuštene kovrdže i dobijate potpuno novi doživljaj frizure.

Posle leta i štetnog uticaja sunca, kosi će prijaće promena, a svetliji pramenovi će na najbolji način da istaknu ono najbolje na licu.

Nema dileme, ovo je frizura za koju će se mnoge dame odlučiti ove jeseni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Long to short real quick @jlo ??‍♀️ What do you prefer? #chrisappletonhair @scottbarnes68 @colorwowhair

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1) on Aug 24, 2019 at 6:57pm PDT




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija