• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

24.05.2020

14:56

NAJTUŽNIJI DAN ZA INFLUENSERKU - OSTALA BEZ MAJKE! "Mnogo se mučila..." Zajedničkom fotografijom RASPLAKALA SVE! (FOTO)

Showbiz

NAJTUŽNIJI DAN ZA INFLUENSERKU - OSTALA BEZ MAJKE! "Mnogo se mučila..." Zajedničkom fotografijom RASPLAKALA SVE! (FOTO)

Podeli vest

Tuga!

Influenserka Zorana Jovanović Zorannah pre pet godina ostala je bez majke Vesne, koja se borila sa teškom bolešću. Kako je tada Zorana izjavila, ona je znala da će se to desiti, a agonija je trajala mesec dana.

LIDIJA GOLOG STOMAKA PROŠETALA GRADOM! Glumica u KRATKOJ majici - sve se VIDI! A tek KOMENTARI... "Kao DEVOJČICA" (FOTO)

 

- Mama je bila bolesna i najgore u svemu tome je bilo čekanje. Kada znaš šta će da se dogodi i bukvalno čekaš da ti jave. Mislim da je sve posle toga ''lakše''. Ona se mnogo mučila, ali sve je bilo gotovo za nekih mesec dana. Ja sam neko ko je po prirodi izuzetno jak, a i kad nisam, tu stranu nikome ne pokazujem. Jednostavno, u tim trenucima samo želiš da sve bude gotovo. Ko nije prošao kroz to da mu je bliska osoba u tom stanju, ne može ništa da mi kaže, jer kada uđeš u sobu kod žene koja ti je 25 godina najveća podrška, a ona te ne prepozna, jednostavno ne želiš to više. Želiš da ti ostane u sećanju kao zdrava, nasmejana i lepa mama, a ne to što u tim momentima vidiš. Sada kada sam prošla kroz dva gubitka - jedan iznenadni, kada mi je tata umro, i drugi, očekivani, moram da priznam da je moj otac bio jedan srećan čovek - izjavila je svojevremeno Zorana.

Zorana se na petu godišnjicu smrti prisetila majke, te je objavila fotografije iz njenog detinjstva sa njom, uz emotivnu poruku.

- Pet godina bez tebe - napisala je Zorana i zajedničkom fotografijom rasplakala sve.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17