• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Diet weight lose/informer.rs

08.11.2020

12:45 >> 12:50

Džulija Roberts drži OVU DIJETU da bi ostala ZGODNA! Mogu SLATKO i čaša vina!

Showbiz

Džulija Roberts drži OVU DIJETU da bi ostala ZGODNA! Mogu SLATKO i čaša vina!

Podeli vest

Džulija Roberts je sinonim za "Zgodnu ženu", godinama je proglašavana najlepšom ženom sveta, a otkriva da sa 53. godine mladolikost i zdravu liniju održava uz pomoć GI dijete

Sajt Diet weight lose, na kome se nalaze dijete poznatih, piše kako Džulija Roberts sjajan izgled duguje GI dijeti, koja joj obezbeđuje "večnu mladost", ali sve koji žele da je isprobaju savetuje da se prvo konsultuju s lekarom ili nutricionistom.

Ipak, GI dijeta nije naročito restriktivna, a posebno se preporučuje onima koji ne mogu da ne pojedu "nešto slatko".

 

 

GI se odnosi na glikemijski indeks namirnica, koji je uveden da bi se razvrstali dobri i loši šećeri. Glikemijski indeks je mera koliko brzo i u kojoj meri određena hrana utiče na porast nivoa šećera u krvi – kreće od 0 do 100, pri čemu hrana sa visokim GI (preko 70 na skali) brzo dovodi do rasta nivoa šećera u krvi.

U ovom planu ishrane nema velike grupe namirnica koje su zabranjene i ne morate da računate koliko ste uneli kalorija, bitno je da vam se ishrana sastoji od pravih vrsta voća, povrća i integralnih žitarica – u tome se držite liste namirnica sa niskim, odnosno izbegavate one s visokim GI.

 

 

Ukratko, jede se gotovo svo voće i povrće, osim lubenice i ananasa, kao i mlečni proizvodi, jaja, riba i školjke, svinjetina i junetina. Izbegava se beli hleb, beli pirinač, krompir, belo brašno i beli šećer, ali su zato dozvoljeni hleb i makarone od celog zrna, smeđi pirinač, ovsene pahuljice...

Čak je dozvoljeno uzimati umerene količine alkohola, kao na primer čašu vina s vremena na vreme, a mada je šećer zabranjen, možete se zasladiti sladoledom bez šećera.

Hoćete da SMRŠATE? Probajte MIKROBIOM DIJETU koja kaže: JEDITE SVE, a detelje pogledajte OVDE.

BLAGO na vašem stolu! Kako da napravite smuti koji ODLAŽE STARENJE i jača imunitet pogledajte OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod
Politika

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je danas da je jučerašnja sednica SB UN kasnila, zbog toga što je predsednica privremenih prištinskih inistucija Vjosa Osmani uvela na sednicu ljude koji nisu prethodno najavljeni i da je namera tog postupka bila da se Srbi pred međunarodom zajednicom predstave kao zločinački narod i da su odgovorni za navodnih 20.000 silovanja.

23.04.2024

11:56

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija