• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: ljubav&zdravlje/J.Ž.

02.05.2021

23:18

Lepa glumica o POVRATKU u RODNI GRAD! Moj sin u Beogradu ima SVE ŠTO MU JE POTREBNO za srećno detinjstvo!

Showbiz

Lepa glumica o POVRATKU u RODNI GRAD! Moj sin u Beogradu ima SVE ŠTO MU JE POTREBNO za srećno detinjstvo!

Podeli vest

Vaskrs me vraća u detinjstvo i vraća me pravim vrednostima. To je vreme za zahvalnost, za neka lepa preispitivanja i planove. Vreme za radovanje i početak, kaže glumica Marija Karan, koja se zbog nove uloge vratila u Beograd

Kada je 2004. godine Marija Karan odigrala ulogu Iris u hit filmu Radivoja Raše Andrića "Kad porastem biću kengur", odmah je nazvana našom najlepšom i najperspektivnijom mladom glumicom. Ali, iako već slavna u Srbiji, Marija se 2006. godine preselila u London, a potom i u Los Anđeles. Godine 2012. upoznala je Džoela Lubina, holivudskog agenta koji je sarađivao sa velikim zvezdama kao što su Tom Kruz i Džordž Kluni. U aprilu 2014. godine par se verio, a mesec dana kasnije su se venčali. Crkveno venčanje održano je u crkvi Ružica u Beogradu. Dobili su sina Marka Lea, koji ima pet godina.

Par je često zajedno dolazio u Beograd, Marija nije krila da je njen suprug oduševljen našom zemljom i Beogradom... Lepa glumica je u međuvremenu retko davala intervjue za domaće medije, a preko njenog Instagram profila fanovi su mogli da vide kako uživa u životu u Los Anđelesu, kako putuje i druži se sa svetskim zvezdama, kako je posvećena umetnosti, svom sinu. Pre dve godine u Srbiji je snimila seriju "Pet", gde je ponovo pokazala svoju lepotu i talenat.

 

 

A početkom ove godine pronela se vest da su se Marija i Džoel Lubin razveli, a prema pisanju domaćih medija ostali su dobrim odnosima, pa su i katolički Uskrs ove godine proslavili zajedno u Beogradu sa sinom.

Sviđa mi se šta na mom licu piše

Kako brinete o lepoti? Čini se da negujete isključivo prirodan izgled?
- Svako od nas ima odgovornost prema sebi i svom telu, kao i pravo na sopstveni izbor i svoju estetiku. Nama glumcima su sva sredstva izražavanja na licu. Jako je bitno da budemo prirodni, jer sve što nam se dešava je zapisano kako u našoj duši, tako i na izrazu lica. Za sada sam zadovoljna šta na njemu piše i tu ništa ne bih menjala, ali ne bih drugima zamerala na drugačijim izborima.
Kako negujete svoje lice i kosu?
- Koristim prirodne preparate, a uz dobre navike - prepuštam se timu stručnjaka. Zahvalna sam svojoj genetici i pokušavam da sve što mi je priroda pružila odnegujem, a pre svega, radim na unutrašnjem miru.

Nedavno se pročulo i da će ova lepa glumica tumačiti jednu od glavnih uloga u rimejku čuvene američke sapunice "Dinastija", čije snimanje uskoro počinje u Beogradu, a koju ćemo gledati na TV Pink. Ova uloga vratila je Mariju Karan u Beograd. Ipak, za povratak je i mnogo drugih razloga, o čemu Marija i govori za Ljubav i zdravlje.

Da li još uvek verujete u ljubav? Kakvu to ljubav priželjkujete?
- Ljubav uvek nosim sa sobom i bezgranično je delim sa ljudima koji me okružuju.

Kako ste razmišljali, šta vam je bilo u glavi dok ste donosili odluku da se vratite u Beograd?
- Moj rodni grad i dobra uloga bila su dva divna povoda da me na jedan duži period presele u Beograd. Kada se na jednom mestu udruže i posao i porodica i moji dragi ljudi, a to mesto se zove Beograd, onda nije bilo dileme da krenem u nove avanture.

Kako ćete ove godine da proslavite Vaskrs u Beogradu?
- Vaskrs me vraća u detinjstvo i vraća me pravim vrednostima. To je vreme za zahvalnost, za neka lepa preispitivanja i planove. Vreme za radovanje i početak. Porodica će se okupiti i u svečanom ambijentu, kako i treba, slavićemo najradosniji hrišćanski praznik.

 

 

Sada kada ste posle Holivuda ponovo kod kuće, kako vidite ceo prethodni period? Koliko ste se promenili? Koliko se Beograd promenio?
- I Beograd i ja smo se promenili, ali je ljubav ostala ista, a možda je i jača. Kad se osvrnem na film "Kad porastem biću kengur", shvatam da sam porasla i da sada jesam ono što sam oduvek želela da budem. Uloga Iris živi i dalje kroz staru i novu publiku ljubitelja domaće kinematografije, a mene vraća u period mladosti, početaka i istinskog žara u svom poslu. Sa istim uzbuđenjem ulazim u nov projekat, sada kao majka, glumica i ambasadorka svoje zemlje kroz Fondaciju "Balkan projects".

Kakvu ulogu igrate u "Dinastiji", da li vam se ta uloga dopadala u originalnoj verziji? Da li ste gledali "Dinastiju", da li je se sećate, bili ste devojčica kada se emitovala kod nas...
- "Dinastija" je brend osamdesetih na globalnom nivou. Ona je svakako obeležila jedan period mog detinjstva, a radujem se što ćemo da osvežimo sećanja onima koji su to nekada voleli i kroz novi umetnički izraz rimejkom donesemo taj teksaški glamur nekoj novoj publici, ali kroz prizmu našeg podneblja i vremena.

 

 

Da li ima nekih još uloga na vidiku? Kakvu ulogu priželjkujete?
- Priželjkujem onu koju do sada još uvek nisam odigrala. Ulogu koja pomera granice, budi u meni izazove i daje publici jednu novu mene. Da biste se sa nekim sreli, morate i vi da tragate. Sada sam tu, pa sam sigurna da su "nova poznanstva" na pomolu.

Poznato je da ste i u Americi pomagali mlade umetnike, a sada kroz "Balkan projects" to radite i ovde. Kako će tačno da funkcioniše taj projekat?
- Dobro poznavanje svetske savremene scene, ali i lokalne, otvorilo mi je mogućnosti da kroz "Balkan projects" podržim naše umetnike i otvorim kulturni i umetnički dijalog na internacionalnom nivou. Razumem šta nedostaje lokalnoj umetničkoj sceni, a dobro poznajem globalnu. Smatram da je jako važno da naša umetnost dobije svoje mesto u svetu, a to Fondacija "Balkan project" pruža savremenim umetnicima kroz izložbe i kroz međunarodnu saradnju. Nema ništa lepše od toga kada kroz umetnost možete da ispričate priču o svojoj zemlji, istoriji, tradiciji i nadasve našem identitetu, a da dodatno pomognete domaćim umetnicima, jer mi imamo mnogo toga da pokažemo svetu.

 

 

Kako danas izgleda vaša organizacija života u Beogradu?
- Na kojoj god tački sveta da se nalazim, uz dobru organizaciju, posvećenost i volju, funkcionišem na isti način. Bilo da sam u Los Anđelesu, Londonu ili Beogradu, uspevam da sinhronizujem privatni i poslovni život, a uspeh i zadovoljstvo na jednom polju me čini boljom, fokusiranijom i ispunjenijom na svakom sledećem. Strpljivo planiram i organizujem svoje dane, ali se i prepuštam trenutku i radostima koje nam Beograd iz dana u dan pruža.

Šta Marko misli o Beogradu? Kako mu je u školi? Koji je to treći jezik koji zna, pored engleskog i srpskog?
- Otkad se Marko rodio, često dolazimo u Beograd i tu vezu čvrsto negujemo i održavamo. On se i ovde oseća kao kod kuće. Tu su mu baka, deka, ostala rodbina i prijatelji i ovde ima sve što jedan petogodišnjak može da poželi i sve što mu je potrebno za srećno detinjstvo. Marko govori srpski, engleski i španski jezik. Kroz putovanja sa svojom porodicom upoznaje druge kulture, civilizacije i ljude i odmalena dobija svest o različitostima i lepoti koju život pruža.

 

 

Kako izgleda vaš dnevni ili nedeljni raspored?
- Fizička-sportska aktivnost je deo moje jutarnje rutine. Kvalitetne navike i ishrana su moje svakodnevno gorivo za sve obaveze koje su preda mnom. Pokušavam da se svaki dan posvetim sebi i svojoj fizičkoj kondiciji. Jogu, meditaciju i kik-boks kombinujem pet puta nedeljno, a trudim se da uvek izdvojim i vreme za odmaranje, porodicu i prijatelje.

Bili ste vegan, ali ste se "vratili" mesu zbog svoje krvne grupe. Šta je sve na vašem meniju?
- Volim da eksperimentišem sa hranom, to mi pomaže da lakše i efikasnije funkcionišem na svakodnevnom nivou. Na mom meniju se uvek nalaze salate, voće, povrće i, naravno, riba i meso.

Izjavili ste nedavno da primenjujete detoks po indijskom režimu, dajte nam recept?
- Reč je o detoksu po ajurvedi koji je alternativni pristup medicini. Ceo program ishrane je personalizovan, tako da ne mogu da preporučim isključivo moj plan ishrane. Moji obroci su obogaćeni indijskim začinima, pa eto bar tople preporuke za sve u tom smislu.

RAZVELA SE I VRATILA U SRBIJU! Marija Karan se doselila u Beograd - GLUMICA POKUŠAVA DA NASTAVI TAMO GDE JE PRE MNOGO GODINA STALA...

ONA SE MALO ZAJ... Glumica ISPROZIVALA MARIJU KARAN - zbog izjave o SRBIJI dočekana je na NOŽ! Ovo joj NE OPRAŠTAJU

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija