• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: hellomagazin.rs

07.10.2021

12:44

OLIVERA BALAŠEVIĆ SE NEKADA BAVILA OVIM POSLOM! Ovo sigurno NISTE ZNALI

Showbiz

OLIVERA BALAŠEVIĆ SE NEKADA BAVILA OVIM POSLOM! Ovo sigurno NISTE ZNALI

Podeli vest

Da li ste znali da je supruga legendarnog „Panonskog mornara“, nekad uspešna gimnastičarka, Olivera Balašević bila profesorka fizičkog vaspitanja?

Predavala je u Gimnaziji „Isidora Sekulić“ u Novom Sadu. Olivera je učenicima ostala u lepom sećanju, a ona ima i lepe uspomene iz škole. Takođe, tu su i razne dogodovštine koje se prepričavaju i dan danas.

Još uvek se prepričava kako je Olivera od svojih učenika za prelaznu ocenu zahtevala potvrdu od stomatologa. Zubi su morali da budu zdravi, a zdravlje jeste na prvom mestu.

Foto: Beta/Dragan Gojić

Olivera Balašević je bila profesorka

„Danas sam joj na tome zahvalan“, napisao je na „Fejsbuku“ jedan bivši učenik.

– Bilo je, naravno, i negativnih komentara, ali oni su uglavnom dolazili od krezubih, što je i predvidivo. Famozna potvrda bila je dovoljna za prelaznu ocenu, dok su za peticu morali da znaju i malo bontona, poneki plesni korak, ponajmanje da đipaju preko kozlića. Moji đaci su imali najzdraviji poljubac u gradu. I to je veličina pedagogije, ocena koju profesori dobiju od svojih đaka mnogo godina posle mature. Položila sam, šta da vam kažem – objasnila je Olja jednom prilikom za Hello.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17