GURMANI, SPREMITE SE, OVO JE JELO IZ VAŠIH SNOVA: Krilca s parmezanom i belim lukom!

Pixabay

08:47 Recepti 0

Informer | 27. 02. 2020.

GURMANI, SPREMITE SE, OVO JE JELO IZ VAŠIH SNOVA: Krilca s parmezanom i belim lukom!

Slane đakonije...

SASTOJCI:

  • 12 krilaca
  • četiri kašike maslinovog ulja
  • četiri kašike putera
  • kašika sitno seckanog belog luka
  • tri kašike seckanog peršuna
  • 200 g rendanog parmezana

PRIPREMA:

Tepsiju prekrijte aluminijumskom folijom, a rernu uključite da se greje na 180 stepeni. Krilca posolite, pobiberite, dobro promešajte i rasporedite po tepsiji, pa stavite da se peku u rerni oko 20 minuta. Izvadite ih iz rerne, ocedite višak tečnosti iz tepsije.

(VIDEO) JOGURT KOCKE! Poslastica koja se topi u ustima

 

PALAČINKE BEZ JAJA! Jeftina poslastica od samo TRI SASTOJKA

Uključite rernu na gril program, pa stavite krilca da se peku još 15 minuta. Za to vreme u tiganju na maslinovom ulju i puteru prodinstajte kratko beli luk, pa prebacite u veću posudu, dodajte peršun i promešajte. U ovu smesu uvaljajte topla krilca i pospite parmezanom.



Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na [email protected]