• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: beograd.in

12.06.2017

08:48

STUDENT JE SPAVAO S PROFESORKOM, ali sad ima žestok PROBLEM!

Ljubav

STUDENT JE SPAVAO S PROFESORKOM, ali sad ima žestok PROBLEM!

Podeli vest

Na sajtu Deidre, koji daje savete i odgovore mladima na današnje probleme, pojavio se jedan korinsik sa više nego neobičnim pitanjem šta da radi

Naime, učenik je iz koristi započeo vezu sa svojom profesorkom, a stvari su krenule u, za njega, neželjenom smeru... Tabloid "San" prenosi njegovo pismo u celosti:

"Imam 19 godina i na prvoj sam godini univerziteta. Ona je 10 godina starija od mene i uopšte ne izgleda loše, a oduvek sam znao da joj se dopadam.

Sve je počelo prošlog maja kada sam pošao u završni razred srednje škole. Dobar sam u fizici i biologiji, ali sam se borio sa hemijom iz koje sam morao da imam dobru ocenu. Obično se ne zabavljam sa starijim ženama, ali sam mislio da ne bi bilo loše da pokušam zarad moje buduće karijere.

 

 

Čekao sam je posle časova da razgovaram sa njom i spremio sam za nju sentimentalnu pričicu. Rekao sam joj da se jako trudim oko ispita, ali da mislim da to nije dovoljno i da ću, ipak, pasti ispit.

Tražila mi je da je svratim kod nje kući posle toga i pokazivala mi je dva sata gradivo. Nakon toga smo napravili pauzu da popijemo piće i ja sam iskoristio priliku da je poljubim.

 

 

Ubrzo smo se našli nagi u njenom krevetu i ona mi je pokazala kako da učinim da i meni i njoj bude dobro. Se*s je posle toga postao rutina i odlazio sam u njen krevet dva do tri puta nedeljno. Najpre bismo učili, a onda imali seks. Uskoro sam postao najbolji iz hemije u razredu i funkcionisali smo savršeno. Zaljubio sam se, počeli smo da živimo zajedno.

U međuvremenu sam završio i upisao veterinu, o čemu sam oduvek sanjao. Sve je delovalo saršeno, dok mi nije saopštila da je trudna. To nije ono što želim, premlad sam ja za sve ovo!", napisao je ovaj mladić.

Anketa

Na sajtu je dobio odgovor da je odnos između učenika i profesora kažnjiv, ali i da bi bilo u redu da sada snosi odgovornost za ono što je uradio - bilo da joj kaže dato ne želi ili da preuzme brigu o njoj i budućem detetu.

Anketa




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17