• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Hafington post/Informer.rs

09.07.2018

12:28

(FOTO) ZABORAVLJENA ROMANTIKA: Posle ove objave mnogi tvrde da ovakvi muškarci više ne postoje!

Ljubav

(FOTO) ZABORAVLJENA ROMANTIKA: Posle ove objave mnogi tvrde da ovakvi muškarci više ne postoje!

Podeli vest

Dirljiva fotografija starijeg čoveka koji gleda u more i, kako se čini, grli uramljenu fotografiju obišla je gotovo sve društvene mreže

Viralnu fotografiju snimio je Đorđio Mofa, vlasnik jednog italijanskog restorana i podelio je na svoj Fejsbuk profil, piše Hafington post. 

- Ne poznajem ovu predivnu osobu, znam samo da je njegova ljubav definitivno predivna. Video sam ga da plače. Mislim da muškaraci kao on više ne postoje. Šaljem ti jak zagrljaj, dragi prijatelju, ti si veliki čovek - napisao je ispod objave.


Ovaj post je dobio više od 5.000 lajkova za samo nekoliko dana, a mnogi su rekli da se saosećaju sa ovim čovekom - kao i da takvi ljudi kao on se više ne rađaju. 

Italijan je u razgovoru za Yahoo.com izjavio da je bio svedok dirljive scene Đuzepea (čoveka sa fotografije) koji je dolazio do mora sa portretom njegove pokojne žene, i svako jutro zurio u more, nekoliko godina. 

- Đuzepe mi je rekao da je razlog zašto posećuje ovu lokaciju to što je davno provodio predivne trenutke na maloj plaži u blizini. Oni su jedno drugome bili prva ljubav i bili su u braku - otkrio je. 

Mofa je otkrio da su 72-godišnji Đuzepe i njegova supruga imali troje dece. Ona je umrla pre sedam godina.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17