• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/Alo.rs

21.04.2022

09:21

ŠARIĆ I ZVICER DALI NALOG ZA MASAKR NA KRFU! Evo koliko ih je dvostruko ubistvo koštalo?

Tanjug/printscreen

Vesti

ŠARIĆ I ZVICER DALI NALOG ZA MASAKR NA KRFU! Evo koliko ih je dvostruko ubistvo koštalo?

Podeli vest

Pljevaljski narko-bos i vođa kavčana navodno su, organizaciju dvostrukog ubistva poverili Nikoli Spasojeviću, kumu Marka Miljkovića. Masakr koji se dogodio, navodno su platili 1.7 miliona evra

Damir Hadžić (45) iz Užica i Baranin Alan Kožar (43), koji su 23. jula 2020. izrešetani na Krfu, navodno su ubijeni po nalogu Darka Šarića i vođe „kavčana“ Radoja Zvicera, koji su za zločin platili vrtoglavih 1,7 miliona evra, ekskluzivno saznaje Alo!

Foto: printscreen

 

Izvor našeg lista navodi da se sumnja da su Šarić i Zvicer za organizatora dvostruke likvidacije u Grčkoj izabrali Nikolu Spasojevića, inače kuma Marka Miljkovića i svedoka saradnika u postupku protiv njega i Veljka Belivuka. Narko-bos iz Pljevalja je za glave „škaljaraca“ navodno dao 700.000 evra, dok je Zvicer iskeširao milion!

Svedok saradnik

Kako je Alo! takođe ekskluzivno objavio, Nikola Spasojević, koji je svedok saradnik u postupku protiv Belivuka i svog kuma Marka Miljkovića, navodno je u Tužilaštvu za organizovani kriminal progovorio i o zločinima Darka Šarića, budući da je sarađivao i s njim.

- Sumnja se da je Spasojeviću bio zadatak da okupi saradnike koji neće razočarati šefove. Šarić i Zvicer su mu navodno naredili da obezbedi oružje, ilegalne isprave i prevozna sredstva, kao i da do detalja isplanira način na koji će zločin biti izvršen, a bekstvo uspešno. Istražitelji veruju da je klan 10 dana pre ubistva došao u tu državu - navodi naš izvor.

Foto: printscreen

Veza 

Istraga grčke policije pokazala je da je u likvidaciji „škaljaraca“ učestvovalo najmanje osam osoba. Posebno je zanimljiva činjenica da su Veljko Belivuk i Marko Miljković u to vreme bili viđeni na Krfu, zbog čega se sumnja da su i oni imali određenu ulogu u „čišćenju“ članova suparničke bande.

Tiperu obećali nagradu, pa ga ubili i zakopali u Španiji

Prema pisanju medija, kao tiper je označen Savo Lopičić, koji je sarađivao sa „škaljarcima“. Njemu su navodno obećali milion evra ako oda lokaciju svojih saradnika. Prema nezvaničnim saznanjima, namamili su ga u Španiju obećavši mu isplatu, ali su ga tamo ubili i telo zakopali na nepoznatoj lokaciji jer su ga smatrali „nezgodnim svedokom“.

- Oni su u Grčku ušli sa važećim pasošima, dok su ostali njihovi saradnici imali lažne, što znatno otežava istragu tamošnjoj policiji - kaže naš sagovornik.

Veza između Šarića i Zvicera i njihov plan za ubistvo „škaljaraca“ otkriveni su nakon što su Evropol i Jurodžast probili u šifrovane poruke koje su razmenjivali na aplikacijama Skaj i Anom. Alo! je juče ekskluzivno objavio da je Pljevljak imao sedam kriptovanih mobilnih telefona dok je bio u pritvoru za šverc kokaina, a navodno mu je te uređaje dostavila jedna poznata javna ličnost.

Podsetimo, Hadžić i Kožar brutalno su likvidirani nakon što su se dovezli s plaže u vilu. U njih je ispaljeno 29 metaka iz četiri različite puške.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zemlja prokletih

pre 2 godine

Ti ortaci Rošavog gabora i Danila Vučića su ubijali baš na Krfu, plavoj grobnici srpskih junaka iz prvog svetskog rata? Danilov pradeda je iz Austrougarske, boli ga kurac za neke tamo mrtve srpske heroje na Krfu i Vidu...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Ubila šiptarskog komandanta i osula paljbu prema OVK teroristima! Rada se nije dala do poslednjeg daha: Sve za Srbiju, Srbiju nizašta!
Društvo

Ubila šiptarskog komandanta i osula paljbu prema OVK teroristima! Rada se nije dala do poslednjeg daha: Sve za Srbiju, Srbiju nizašta!

Radmila Petrušić (1948-1999) bila je nastavnik Srpskog jezika i živela je u Pećkoj Banji zajedno sa suprugom Mihailom te sinovima Danilom i Goranom.Radmila je svoj radni vek počela daleke 1968. godine u varoši Vrela u etnički čistom albanskom mestu. Bila je pravi primer hrabre i ponosne Srpkinje koja se uvek vodila krilaticom "Sve za Srbiju, Srbiju nizašta".

06.05.2024

20:49

Vozač autobusa namerno ostavio putnicu na granici! Pre toga zaplenio pasoše: Srpkinja prošla pravi horor (VIDEO)
Društvo

Vozač autobusa namerno ostavio putnicu na granici! Pre toga zaplenio pasoše: Srpkinja prošla pravi horor (VIDEO)

Odlazak na letovanje nažalost ponekad može da se pretvori u vrlo loše i neprijatno iskustvo - čak traumatično. Devojka iz Srbije po imenu Ivona ispričala je na TikToku kroz koje sve stresne situacije je prošla sa svojim društvom prilikom povratka iz Grčke, a sve zbog turističke agencije i njenih radnika, koji su jednu njenu drugaricu čak ostavili namerno na granici!

06.05.2024

19:39

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Putin ovo mora sprečiti po svaku cenu, opstanak Rusije je u pitanju! Kome idu milijarde iz paketa pomoći Kijevu?!
Lukav plan, ali zamalo

Putin ovo mora sprečiti po svaku cenu, opstanak Rusije je u pitanju! Kome idu milijarde iz paketa pomoći Kijevu?!

Lavovski deo sredstava iz paketa pomoći Ukrajini od 61 milijardu dolara, koliko su SAD izdvojile, biće utrošen na popunu odbrambenih rezervi samih Sjedinjenih Država i nabavku naoružanja za Ukrajinu, opet u SAD, kao i na destabilizacija situacije u zemljama oko Rusije - Belorusiji, Kazahstanu, Kirgistanu, Jermeniji. Obični Ukrajinci neće dobiti ništa direktno od ovog "zlatnog tuša". Osim obaveze da poginu iz zahvalnosti za pruženu pomoć na bojnom polju za interese Vašingtona.

06.05.2024

21:23

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija