• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.07.2023

08:00

Ubila se učesnica "Parova"! U oproštajnom pismu navela: "Idem tamo gde me zove majka"

emitfoto

Vesti

Ubila se učesnica "Parova"! U oproštajnom pismu navela: "Idem tamo gde me zove majka"

Podeli vest

Voljenka Ilić (51), bivša učesnica rijalitija "Parovi", ostavila je oproštajno pismo pre nego što se ubila u četvrtak utopivši se u bazenu u vili u elitnom delu grada Puerto Plata u Dominikanskoj Republici.

U pismu se oprostila od muža i sestre, poručivši da ne može više da živi i da ide "tamo gde je zove majka".

Ritualno samoubistvo?!

Dominikanski mediji otkrili su bizarne detalje ove tragedije, naglasivši da je, po svemu sudeći, reč o nekoj vrsti "ritualnog samoubistva".

- Voljenkino telo nađeno je u bazenu s belim velom na glavi, noge su joj bile vezane lepljivom trakom, a oko glave je imala privezana dva plava tega. Takođe, za butinu je bio vezan crno-plavi konopac za vežbanje. Policija veruje da je reč o nekom ritualnom samoubistvu pošto je na stolu u vili pronađena sveća i šest ikona, kao i plišana igračka - prenose tamošnji mediji, i dodaju:

Foto: Printscreen/You Tube

 

- Voljenka je na stolu ostavila oproštajno pismo u kom se obratila sestri i mužu. Sestri je poručila da ne može više da živi i da čuva svoju ćerku. Mužu je poručila da će ga zauvek voleti i da ide tamo gde je zove majka - kaže izvor iz istrage.

Mediji iz Dominikanske republike napominju da je u vreme tragedije Voljenkin muž bio u Srbiji.

- On se zabrinuo pošto mu se supruga nije javljala, pa je kontaktirao jednu prijateljicu iz Dominikanske republike da obiđe Voljenku i da proveri šta se s njom desilo. Ta žena je odmah o tome obavestila policiju, koja je otišla kod Voljenke i našla je mrtvu u bazenu - pišu portali.

Kuma: Bilo joj je teško, nije bila srećna

Voljenkina kuma Dina Drašković kaže da Ilićeva nije bila srećna u Dominikanskoj republici.
- Čule smo se nekoliko dana pre tragedije. Ne mogu još da dođem sebi... Voljenka je živela na Dominikani sam mužem, bilo joj je teško, nije bila srećna - rekla je kuma Voljenke Ilic.

Voljenkina sestra Valentina, na drugoj strani, oglasila se u subotu ističući da ne veruje da je ovde reč o samoubistvu.

- Kažu da obdukcija može da traje i do 30 dana, tako da ne možemo da znamo šta se tačno dogodilo, ali sumnjam da je u pitanju pljačka... Voljenka i njen muž su imali mnogo novca. On je već dva meseca u Srbiji jer je planirao da kupi ovde još jednu nekretninu. On već ima kuće ovde, stanove u Crnoj Gori, a u Dominikani žive u kvartu koji je kao naše Dedinje. Tamo imaju dosta automobila, ali je to sve sada policija odnela kako bi ustanovili šta se zaista desilo - kazala je Valentina.

Ona je ogorčena jer je u medijima, kako kaže, pročitala laži da su se Voljenka i njen muž svađali i tukli.

- To ništa nije istina! On je nju obožavao. Zbog nje je i kupovao kuću u Srbiji zbog koje je sada ovde. On je bio čovek njenog života. Oboje su vegeterijanci, nisu izlazili, voleli su meditaciju i mesta koja su daleko od buke. Nije dobijala nikakve pretnje i imala je planove za budućnost. Trebalo je da dođe u Srbiju za oko mesec dana... Čule smo se dan pre nego što je stradala. Ništa nije ukazivalo na tragediju, nije mi se žalila na neke tegobe niti bilo šta slično... Čula sam se sa njenim mužem, on se čovek raspada. Sa njim ne mogu ni da pričam, on ne može da progovori, a da ne počne da plače - ispričala je Valentina.

Inače, Voljenka je bila učesnica sedme sezone "Parova", a devedesetih je bila popularna kao denserka i pevačica. Izlazila je sa "opasnim" momcima i povezivali su je sa sada pokojnim Željkom Ražnatovićem Arkanom i Aleksandrom Kneževićem Kneletom.

Jednom prilikom je priznala i da joj je jedina neostvarena želja da ima decu.

Hvalila se luksuzom

Tokom učešća u "Parovima", pred kamerama je priznala da je pokušala da se ubije.

- Da. Pokušala sam samoubistvo, nisam videla svoje bolje sutra i nisam videla svrhu svog života. Htela sam da se automobilom zakucam u bankinu i prekratim muke koje imam. Moj ceo život je kao šansa, šansa i ništa - rekla je tada Voljenka.

Posle učešća u "Parovima" započela je vezu sa sadašnjim mužem i preselila se u Dominikansku republiku. Na društvenim mrežama je pokazivala u kakvom luksuzu uživa u vili sa bazenom, zelenilom i palmama. Imala je i krevet na terasi sa baldahinima, ogromnu trpezariju, kao i kuhinju u kojoj je kuvala srpska jela.

Hvalila se, takođe, i džipom kog je nazvala "monstrum".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija