• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mediji/Informer

30.07.2023

19:33

Zapad i Rusija već tajno pregovaraju o Ukrajini, Kijev će uključiti kad oni naprave dil!

Tanjug/AP

Vesti

Zapad i Rusija već tajno pregovaraju o Ukrajini, Kijev će uključiti kad oni naprave dil!

Podeli vest

Zapad sa Rusijom razgovara o mogućnosti dijaloga o okončanju sukoba u Ukrajini, ali želi da Moskva napravi finansijske ustupke, izjavio je vojni ekspert i bivši obaveštajac i specijalac pukovnik u penziji Anatolij Matvijčuk.

On navodi da se iza kulisa već vode pregovori između Rusije i Zapada. 

- Ako Moskva i Zapad postignu potrebne dogovore, onda će i Ukrajini biti dozvoljeno da vodi dijalog sa Rusijom - ističe on.

Matvijčuk je uveren da sukobljene strane treba da učine ustupake, kako bi oružje utihnulo.

Naglašava da Zapad pokušava da "proknjiži poraz Moskve" i da dogovori materijalnu korist za Ukrajinu.

Poslednjih dana i Saudijska Arabija namerava da u avgustu u Džedi održi mirovne pregovore o Ukrajini. Pozvani su predstavnici 30 država, ali ne i Rusija, piše američki list "Volstrit džornal".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija