• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.09.2023

10:22

(UZNEMIRUJUĆE) Grka gurnuli s' trajekta, pojavio se jeziv snimak! Stravična smrt u Pireju!

EPA/ORESTIS PANAGIOTOU

Vesti

(UZNEMIRUJUĆE) Grka gurnuli s' trajekta, pojavio se jeziv snimak! Stravična smrt u Pireju!

Podeli vest

Tridesetšestogodišnji muškarac stradao je pošto je upao u more nakon što su ga gurnuli zaposleni na trajektu u grčkoj luci Pirej. Kao svedočanstvo užasne smrti ostali su snimci sa nadzornih kamera, piše Gazzetta.gr.

Kapetan i posada trajekta "Plavi horizont" uhapšeni su zbog incidenta u Pireju, gde je 36-godišnji muškarac tragično nastradao dok je pokušavao da se ukrca na brod koji je trebalo da otplovi ka Kritu.

Nesreća se dogodila na relaciji Pirej - Iraklion, a nesrećni čovek je pokušao da se ukrca, ali je posle sukoba sa osobljem trajekta pao u more i udavio se. Grčki portal "Prototema" objavio je video koji ledi krv u žilama i baca novo svetlo na večerašnju tragediju.

 

Nesreća se dogodila na relaciji Pirej - Iraklion, a nesrećni čovek je pokušao da se ukrca, ali je posle sukoba sa osobljem trajekta pao u more i udavio se. Grčki portal "Prototema" objavio je video koji oduzima dah i baca novo svetlo na večerašnju tragediju.

 

Na snimku se vidi muškarac koji pokušava da se ukrca na brod dok posada trajekta Plavi horizont odvezuje kanap. On pristiže na ukrcavanje i penje se na ulaznu rampu broda koji je započeo manevar isplovljavanja, ali još nije napustio pristanište.

Tu dolazi do sukoba sa osobljem ''Plavog horizonta'' koji su ga izgurali sa broda. Nesrećni čovek pokušava da ostane na ulaznoj rampi i da se popne na brod kako bi otputovao za Iraklion, ali ga dvojica članova posade ponovo silovito guraju da bi ga izbacili sa broda.

Mladić gubi ravnotežu, pada u more i bori se sa talasima. Nije poznato da li je udario u glavu ili neki drugi deo tela prilikom pada. Nešto kasnije izvučen je mrtav dok trajekt "Plavi horizont" plovi ka Iraklionu kao da se ništa nije dogodilo.

Muškarac je iz vode izvučen bez svesti, prevezen je u bolnicu gde je proglašen mrtvim. Posada se ipak na kraju vratila u Pirej zbog davanja izjava i preliminarne istrage. Kapetan i posada su uhapšeni.

Kako je preneo ERT, kompanija će promeniti posadu i brod će ponovo krenuti za Krit kada se popune depoziti putnika.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija