• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.06.2023

07:51

OTPISANI SU! Evo šta kažu kladionice pred meč Srbije i Bugarske i gde možete da GLEDATE utakmicu

EPAIMAGES

Fudbal

OTPISANI SU! Evo šta kažu kladionice pred meč Srbije i Bugarske i gde možete da GLEDATE utakmicu

Podeli vest

Fudbaleri Srbije igraju od 20.45 utakmicu protiv Bugarske u okviru trećeg kola kvalifikacija za EURO u grupi G (20.45, RTS 1, Arena 2 premijum).

Nastavlja se borba fudbalske reprezentacije Srbije za Evropsko prvenstvo, koje čekamo od 2000. godine! 

"Orlovi" protiv Bugarske imaju veliku šansu da otvore vrata Evropskog prvenstva, na kojem naša reprezentacija nije bila pune 24 godine. TV prenos meča iz Razgrada možete da gledate na RTS 1, kao i na Arena sport premium 2, a možete pratiti i tekstualni prenos utakmice na našem portalu Informer.rs.

Što se tiče kladionica, Srbija, koja je lider grupe G, je apsolutni favorit sa kvotom od 1.47 do 1.53, kvota na remi je oko 4.30, a na pobedu Bugara čak 7.50.

 

Foto: EPAIMAGES

 

Fudbalska reprezentacija Bugarske jedan je od najčešćih rivala našeg fudbalskog tima. Naša reprezentacija je čak 32 puta odmerila snage sa Bugarima. Kraljevina Jugoslavija ima skor - osam pobeda, dva remija, tri poraza, SFR Jugoslavija - devet pobeda, tri remija, tri poraza, 
SR Jugoslavija/SCG - bez pobede, jedan remi, jedan poraz, dok Srbija ima dve pobede iz isto toliko mečeva. Poslednji meč je odigran 2010. godine na stadionu "Vasil Levski" u Sofiji. Naš tim je pogotkom Nikole Žigića savladao rivale u prijateljskom meču. Dve godine ranine u Beogradu "orlovi" su do vrha napunili mrežu istočnih komšija. Milan "Lane" Jovanović i Savo Milošević su bili dvostruki strelci, Nenad Milijaš i Danko Lazović su pogodili po jednom (6:1).Ubedljiv poraz Bugara ublažio je bivši igrač Crvene zvezde Blagoj Georgijev.

 

 

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Majka Đorđa Stankovića - kandidata Mikija Aleksića za gradonačelnika Niša - iz budžeta otela više od milion i po evra!
ZLOUPOTREBILA DECU DA NAPUNI SVOJ DŽEP

Majka Đorđa Stankovića - kandidata Mikija Aleksića za gradonačelnika Niša - iz budžeta otela više od milion i po evra!

Marina Stanković, majka Đorđa Stankovića - kandidata za gradonačelnika Niša "Narodnog pokreta" Mikija Aleksića - iz budžeta grada Niša na kvarno je uspela da privredi nešto više od milion i po evra za "usluge privatnog vrtića, ličnog pratioca i personalnog asistenta" u svojim Predškolskim ustanovama "Meda".

22.05.2024

15:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija