• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.10.2023

19:23

Oglasila se i Legija: Poljaci čekaju Pankova u Varšavi uz ovu sliku! (FOTO)

profimedia

Fudbal

Oglasila se i Legija: Poljaci čekaju Pankova u Varšavi uz ovu sliku! (FOTO)

Podeli vest

Srpski fudbaler Radovan Pankov i njegov saigrač iz Legije Žozue, pušteni su iz pritvora u Holandiji i uskoro će stići u Poljsku, saopštio je danas Fudbalski klub Legija na zvaničnim nalozima na društvenim mrežama.

- Žozue i i Radovan se vraćaju u Poljsku - objavljeno je na društvenoj mreži "X" (bivšem Tviteru). Nisu saopšteni detalji, a očekuje se da uskoro klub izda zvanično saopštenje.

Pankov i Žozue su bili uhapšeni u četvrtak uveče zbog incidenata koji su se desili posle utakmice između njihove Legije i AZ Alkmara.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Pankov pušten iz zatvora!
Fudbal

Pankov pušten iz zatvora!

Srpski fudbaler Radovan Pankov koji je nakon jučerašnje utakmice AZ Alkmara i Legije priveden danas je pušten iz zatvora.

06.10.2023

18:36

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija