• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.11.2023

12:00

Novak će plakati! Đoković prostrelio Rusa pogledom, a on....

EPA Images

Tenis

Novak će plakati! Đoković prostrelio Rusa pogledom, a on....

Podeli vest

Danil Medvedev se malo našalio sa Novakom Đokovićem, pa je rekao da bi Srbin u konkurenciji igrača sa Završnog mastersa, prvi zaplakao na kraju meča.

Osam najboljih tenisera na svetu u Torinu se bore za trofej na Završnom mastersu, ali im aju vremena i da se malo zabave. Učestvovali su u igri u kojoj bi zavrteli točak, a onda odgovarali na pitanja.

Jedno pitanje je bilo "koji teniser bi zaplakao na kraju meča - pobedio ili izgubio?" Andrej Rubljov je odmah reagovao i pokazao svoju fotografiju, a na Rusa su pokazali svi osim Medvedeva. On je smatrao da bi Nole prvi zaplakao. Setio je Danil finala Ju-Es opena, Nole je zaplakao pošto je osvojio 24. grend slem, a nije mogao da sakrije emocije ni nakon poraza od Karlosa Alkaraza u finalu Vimbldona. 

- Izabrao si mene. Daj, čoveče - reagovao je Novak.

 

Foto: EPAIMAGES

 

 

Ruskio teniser mu je potom uzvratio:

- Umeš ponekad. Ali, saglasan sam sa Andrejem -  kazao je Medvedev pa promenio odgovor i glasao za Rubljova kad ga je Nole pogledao.

Saznali smo nakon ove igre da je Novak igrač koji daje autograme i kada izgubi.

- Uglavnom dajem autograme kada potpisujem. Ne uvek. Ako tunel nije odmah tu, možda ću potpisati - našalio se Đoković još jednom.

Teniseri smatraju da je Alkaras igrač koji najviše jede, a titula za najbolji bekhend je prvo pripala Novaku, a potom Medvedevu

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ATP Tour (@atptour)

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Majka Đorđa Stankovića - kandidata Mikija Aleksića za gradonačelnika Niša - iz budžeta otela više od milion i po evra!
ZLOUPOTREBILA DECU DA NAPUNI SVOJ DŽEP

Majka Đorđa Stankovića - kandidata Mikija Aleksića za gradonačelnika Niša - iz budžeta otela više od milion i po evra!

Marina Stanković, majka Đorđa Stankovića - kandidata za gradonačelnika Niša "Narodnog pokreta" Mikija Aleksića - iz budžeta grada Niša na kvarno je uspela da privredi nešto više od milion i po evra za "usluge privatnog vrtića, ličnog pratioca i personalnog asistenta" u svojim Predškolskim ustanovama "Meda".

22.05.2024

15:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija