• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.02.2024

08:15

Bahati vozač napao radnike Parking servisa! "Pokušao je kolegi cigaretu da ubaci u usta, a mene je točkom pregazio preko noge!"

Jkp Šumadija

Vesti

Bahati vozač napao radnike Parking servisa! "Pokušao je kolegi cigaretu da ubaci u usta, a mene je točkom pregazio preko noge!"

Podeli vest

Dejan Milošević, radnik Parking servisa u Kragujevcu povređen je u incidentu sa bahatim vozačem koji je bio nepropisno parkiran. Vozač je odlazeći svojim automobilom prešao preko Miloševićeve noge i udario ga retrovizorom u predelu bubrega...

Sve se dogodilo početkom ove sedmice, kada su, kako navode u JKP "Šumadija" Dejan Milošević i Božidar Mijailović, napadnuti, pri pokušaju sankcionisanja nepropisno parkiranog vozila kod "Krsta" u neposrednoj blizini hotela "Kragujevac".

- Kolega je uradio svoj deo posla, i posle napisanog rešenja, video sam da izlazi vlasnik automobila iz hotela "Kragujevac". Prilazio je drčno, obraćao se neprimerenim rečnikom, da ne kažem psovkama. Bio sam na nekoliko metara od njih. Onog trenutka, kada sam video da gospodin uzima cigaretu iz desne ruke u levu i pokušava da je tako sa žarom stavi mom kolegi u usta, ja sam morao da odreagujem i da pomognem. Sticajem okolnosti na tome se završilo. Gospodin je ušao u svoj auto, ja sam stajao na trotoaru, udaljen metar i po, dva, ali on je u trenutku skrenuo ka meni, ulevo, pregazio me preko leve noge i retrovizorom me zakačio po desnoj strani u predelu bubrega. Ako mogu da kažem, hvala Bogu, na tome se završilo - ispričao je Milošević za TV Kragujevac. 

Foto: Jkp Šumadija

Dejan Milošević, povređeni radnik Parking servisa

 

On je apelovao na sve građane, da razumeju da je njihov posao delikatan i težak. Rad na nepopularnom "pauku" dovodi do svakodnevnog suočavanja sa nervoznim vozačima. 

Rukovodilac Službe odnošenja nepropisno parkiranih vozila Goran Veselinović osudio je ponašanje bahatih vozača i zahvalio se kolegama na odgovornosti pri obavljanju svojih dužnosti.

- Zelene površine i trotoari nisu mesta na kojima vozila treba da se parkiraju. Za to postoji adekvatan broj parking mesta na otvorenim i zatvorenim parkiralištima, kao i u parking garaži gde mogu bezbedno da parkiraju svoje automobile da bi sprečili situacije koje su vrlo često na ivici incidenta- rekao je Veselinović.

U JKP "Šumadija“ ističu da se uklanjanje motornih vozila obavlja u slučajevima kada je vozilo parkirano suprotno odredbama Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima ili Odluke o komunalnom redu, odnosno na mestima na kojima predstavljaju opasnost ili smetnju za odvijanje saobraćaja, kretanje pešaka ili ugrožavanje imovine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set